SPREČITE NASTANAK REUME Moćni balzam eliminiše bolove u zglobovima, kolenima i kostima
Foto: Youtube/Printscreen

Problemi sa kičmom, kolenima i zglobovima mogu da nastanu zbog različitih faktora, ali uglavnom je to zbog nepravilnog i lošeg življenja. Osobe koje imaju ove bolove nisu u mogućnosti da obavljaju svakodnevne poslove koji su im pre bili lagani i koje su obavljali bez ikakvog napora.

Bolovi mogu da se javljaju kod oba pola, ali uglavnom dolazi do pojave bolova u lumbalnom delu, što izaziva ubrzan nastanak reume. Sva oboljenja koja se smatraju pod degerativnim reumatizmom, ne mogu u potpunosti da se izleče, ali ako počnete da uzimate adekvatne lekove i počnete sa fizikalnim terapijama, onda postoji velika mogućnost da usporite njen dalji razvoj.

Obolele osobe ne samo da osećaju bolove, nego imaju problem i sa pojavom otoka na tom delu tela. Te vam savetujemo da počnete sa primenom alternativnih metoda, koje će vam dati pozitivan učinak.

RECEPT:

Sastojci:

– 200g meda

– 40g semenki bundeve (oljuštiti)

– 8 kašika semenki lana

– 3 kašike suvog grožđa

Priprema:

Sve sastojke, osim meda, stavite u blender i izmešajte. Homogenu smesu koju ste dobili pretresite u drugu posudu. Dodajte smesi med pa sve ponovo, ali sada ručno sa drvenom kašikom, izmešajte što bolje, da se med sjedini sa smesom.

Primena:

Lek uzimate dva puta na dan, najbolje ujutro i naveče po jednu kašiku. Terapija nema ograničen rok, dakle može uvek da se koristi. A prve pozitivne rezultate, koji se ogledaju u eliminisanju navedenih bolova, očekujte već nakon 7 do 10 dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading