ZOVU GA INFUZIJA ŽIVOTA  Čudotvorni ruski lek koji se koristi kod bolesti pluća, srca, za jačanje krvne slike
Printscreen/ YouTube

Čaj od zobi protiv upale pluća kod dece… Ovaj čudesni čaj je ruski lek za mnoge bolesti. Najviše se koristi za dovođenje organizma u harmoniju jer podiže imunitet, štiti od bolesti i čisti organizam od toksina. Zob je oduvek korišćeni u tradicionalnoj medicini.

Zobeni eliksiri se koriste kao stimulans kod nesanice, mentalne iscrpljenosti, fizičkog umora. Zobene kupke pomažu kod reume, gihta, išijasa i nekih kožnih oboljenja. Zobena slama se koristi kao dijabetik, diuretik i antiseptik.

ČORBA OD ZOBI - Narodni lek za mnoge bolesti:

Čak je i Hipokrat savetovao zob ili zobenu infuziju za iscrpljenost i slabost tela. Čaj od zobi se daje deci koja su prebolela grip ili imaju problem sa imunitetom.

Zobeni čaj ili čorba jednostavno su neophodni za jačanje nervnog sistema, srca, pluća, poboljšava sastav krvi i metabolizam. Pored toga: leči čir na želucu, hronični gastritis, a posebno je koristan kod hroničnog hepatitisa i pankreatitisa.

Čaj ili odvar od zobi ima diuretski efekat, pa je u stanju da leči upale bubrega i bešike, kao i urinarne inkontinencije kod dece. Često je veoma efikasan u lečenju prehlade i gripa. Čaj se pravi od celog zrna zobi, najbolje neoljuštenog.

Ako lečite hronični kašalj ili ako lečite upalu pluća čajem od ovsa, ovaj čaj obavezno zasladite kašičicom domaćeg meda.

Čaj od zobi protiv upale pluća kod dece - Infuzija života:

RECEPT:

Sastojci:

- 1 šolja zobi

- 1l mleka

- med ili puter

Priprema: 1 šolja ovsa sa ljuskom dobro se opere i sipa u 1 litar mleka. Kuvajte na laganoj vatri oko sat vremena. Zatim sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi. Piće je gotovo! Aplikacija: Daje se deci da piju kao čaj ili da jedu kao supu nekoliko puta u toku dana. Može se dodati med ili puter ili oboje po želji.

Klasični čaj od zobi:

RECEPT:

Sastojci:

- 1 do 2 šolje zobi

- 1l vode

Priprema: 1-2 šolje ovsa skuvajte u 1 litru ključale vode. Ostavite da odstoji 20 minuta, a zatim procedite. Vaš čaj je spreman. Aplikacija: Zatim pijte pola šolje ovog čaja najmanje 3 puta dnevno. Ovo će očistiti jetru, ubrzati metabolizam i ojačati telo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading