POTREBAN JE SAMO JEDAN GUTLJAJ Ovaj drevni sirup čisti pluća i grlo od sluzi u rekordnom roku
Foto: pexels.com

Zdravi napici koje ćemo vam pokazati u ovom članku jačaju naš imunitet, sprečavaju nastanak raznih blesti, deluju antikancerogeno i imaju sposobnost da ubijaju ćelije raka, čiste naše telo od toksina i poboljšavaju varenje.

Pomoći će kod kašlja, upale i oslobađanja sluzi. Ova sluz je normalna pojava kod prehlade, ali ako se ne leči može dovesti do ozbiljnijih stanja i opstrukcije disajnih puteva i infekcija. Zato nemojte zanemariti ni najmanje upale, jer njihovo zanemarivanje može dovesti do ozbiljnijih stanja.

Čaj od đumbira

- 6-7 komada đumbira

- Voda

- Malo limuna

- Malo crnog bibera


Priprema: Stavite vodu da provri (jedna 2 šolje), a kada provri dodajte đumbir i pola kašičice bibera. Kuvajte 15-20 minuta. Zatim poklopiti i posle 5 minuta procediti.

Tek kada se čaj ohladi dodati limun. Pijte 2 šolje dnevno.

Kurkuma i so

Uzmite kašiku kurkume i stavite je u čašu tople vode. Dodajte pola kašičice soli i isperite ovu vodu. Držite ga neko vreme u ustima, a zatim ga ispljunite nekoliko puta.

Inhalacija sa ruzmarinom

Uzmite pola kašike ruzmarina i pola kašike majčine dušice i stavite vodu da provri (jedna 4 šolje vode). Udišite tu paru 10 minuta i videćete kako će vam pomoći.

Limun i med

Iscedite polovinu ili ceo lumen i dodajte 1 ili 2 kašike meda. Popijte i biće vam bolje, ojačaće vam imunitet i dati energiju. U sve to možete dodati i malo cimeta.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading