NAPRAVITE ELIKSIR MLADOSTI OD 4 SASTOJKA Evo kako usporiti starenje i podmladiti celi organizam
Foto: Youtube/Printscreen

Evo kako da usporite starenje i podmladite celo telo... Postoje različite metode podmlađivanja za žene koje ne zahtevaju skupu operaciju. Podmlađivanje lica, tela i celog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih procedura.

Neophodno je kombinovati različite metode podmlađivanja koje daju neverovatne rezultate. Verovatno ste primetili da postoje jedinstvene žene koje izgledaju 10 do 15 godina mlađe bez skupih estetskih procedura. Jedna takva mladolika lepotica otkrila je tajnu svog eliksira mladosti.

Ona tvrdi da se nakon njegove upotrebe vid poboljšava sa -3 na -1, koža postaje glatka i elastična po celom telu, a kosa gušća. A najneverovatnije je to što je kosa, koja je počela da sedi, prestala da sedi.

Recept za podmlađivanje tela:

- 100 ml lanenog ulja

- 2 srednja limuna

- 1 velika glava belog luka

- 0,5 kg meda

Priprema:

Očišćeni beli luk, 1 neoljušten limun i 1 limun bez kore sameljite na mašini za mlevenje mesa ili usitnite u blenderu. Pomešati mlevenu smešu sa medom, dodati ulje i sve ponovo promešati. Smeša se čuva u frižideru u zatvorenoj staklenoj posudi.

Primena:

Konzumirajte tri puta dnevno po 1 supenu kašiku pola sata pre jela. Kako ova mešavina podmlađuje telo: Laneno ulje je biljni hormon, laneno seme sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9) i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovine masti sadržanih u lanenom semenu je alfa-linolenska kiselina (omega-3), koja čini laneno ulje najbogatijim.biljni izvor omega-3 masnih kiselina (dva puta više od ribljeg ulja).

Laneno ulje je i najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidanata, koji u kombinaciji sa limunom čisti jetru i žučne kanale. Čista jetra je naš glavni generator mladosti. Vitamin C iz limuna je savršen antioksidans, jača imunitet i krvne sudove.

Beli luk čisti krvne sudove, a med unosi ishranu u sve ove sudove - mikroelemente koji obnavljaju i podmlađuju ceo organizam. Sigurni smo da će ovaj eliksir mladosti dati neverovatne rezultate. Budite mladi i lepi!
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading