Zaboravite na glavobolju, ekceme, čir: Ovo ulje svi imamo u svojoj kuhinji, a ne znamo koliko je lekovito
Foto: Pixbay

Osnovni postupak ove metode je mućkanje u ustima izvesne količine jestivog ulja. Ovim putem se sprečava uništavanje korisne mikroflore organizma do kojeg dolazi tokom uzimanja sintetičkih lekova, npr. antibiotika.

Postupkom se leče:

glavobolja, bronhitis, zubobolja, tromboza, artroza, hronične bolesti krvi, paraliza, ekcemi, čir želuca, bolesti creva i bubrega, upala mozga, ženske bolesti, tumori, bolesti jetre, nesanica, infarkt; učinak je sveobuhvatan.

Način primene:

Bez gutanja, u usta treba uzeti od jedne kafene do jedne supene kašike ulja. Mućkati ulje u usnoj duplji od 15 do 20 minuta. Ispljunuta tečnost treba da je mlečno bela. Ukoliko je žuta ili žućkasta znači da tretman nije trajao dovoljno.

Usta treba isprati čistom vodom, zube oprati četkicom. Lavabo dobro operite posle ispljuvavanja ulja. U ispljunutoj tečnosti nalazi se veliki broj štetnih bakterija i toksina.

Najupadljiviji učinak tretmana je belina zuba i njihovo učvršćivanje u alveolama i desnima.

Najbolje je početi sa ispiranjem usta ujutro, pre jela. Da bi se proces lečenja ubrzao može se postupak ponavljati tri i više puta dnevno, pre jela, na prazan želudac.

Terapija traje toliko dugo dok se organizmu vrati pređašnja snaga, svežina i miran san. Nakon buđenja ne sme biti umora ni u telu ni u psihi, naduveni podočnjaci moraju nestati. Mora se pojaviti zdrava glad i dobra sposobnost pamćenja.

Broj dnevnih ispiranja usne šupljine uljem prepušta se ličnom osećaju.

Ukoliko bolujete od nečega, ovaj metod ne zamenjuje lekarsku terapiju, već možete da ga koristite kao dodatak tome. Pre uopotrebe posavetujte se sa lekarom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading