DVA RECEPTA CENJENOG  DOKTORA ČINE ČUDA? Dr Nestorović otkrio tajne čuvane DVE DECENIJE!
Foto: Printscreen/tvhepy

Doktor Branimir Nestorović, poznat je kao lekar koji se ne libi da prizna i preporuči recepte iz prirode za lečenje raznih bolesti pa i najpoznatijih. Tako je i ovoga puta podelio koristan savet svim ljudima koji imaju problem sa heliko bakterijom i čirom na želucu, kao i alergijama.

Kao preki lek, za ovu jako upornu, a i opasnu bakteriju preporučuje da oboleli piju vodu od kupusa i to na sledeći način:

"Dve glavice kupusa prelijete vodom, držite u frižideru i pijete dve sedmice po dva deci svakog jutra kada ustanete, a možete piti i više. Izlečenje heliko bakterije je zagarantovano" - kaže ovaj izuzetno popularni i uticajni lekar.

Nestorović je podvukao da već dve decenije i sam koristi ovaj recept i da on daje odlične rezultate.

"Ispostavilo se da kupus ima određene materije koje obnavljaju sluzokožu u želucu. U kombinaciji sa sladićem deluje i na helikobakteriju, i to na one rezistentne oblike,"pojasnio je doktor.

Nestorović je rekao i da je za alergiju na ambroziju veoma dobra kopriva, ali nikako čaj.

"Najbolje da se listovi koprive samelju sa medom, ili da se drži kopriva u zamrzivaču dve nedelje, pa se ona sama pretvori u prah. Čaj nije dobar jer voda ubija korisne sastojke u koprivi," objasnio je doktor.

Nestorović koji je u vrhu medicinske nauke, kaže da je on klasičan lekar, ali da poštujuje i tradicionalnu, narodnu medicinu.

Komentari (0)

Loading