Farmerke
Foto: Printscreen/Depositphotos/Printscree

Ova godina će biti obeležena sa ovih 5 modela farmerki koje će svi nositi, zato nabavite svoj par na vreme. 

1. FARMERKE SA RAVNIM NOGAVICAMA

Model koji je bio popularan 90 -ih godina vraća se u vaš garderober na velika vrata. Možete da ostavite po strani "skinny" modele i da uživate u udobnim farmerkama koje možete da kombinujete sa čim želite. 

 

 

2. CRNE FARMERKE

Što se modela tiče nećete imati previše izbora zato što opet dominiraju široke nogavice. Crna boja vizuelno sužava, tako da ćete imati savršen kroj koji će istaći vašu siluetu. Kombinujte ih sa Meri Džejn cipelama, ili klasičnim belim retro patikama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liv Madeline (@_livmadeline)

 

3. FARMERKE SA DŽEPOVIMA SA STRANE

Što se tiče ovog modela smatrao se, do nedavno simbolom "lošeg ukusa", međutim pravila se menjaju. Ovaj model ponovo su popularizovali Biberovi posle niza godina. Bio je popularan 90 - ih, pa zatim deceniju kasnije, ali sada je nešto što morate da imate. Ovaj model je lak za kombinovanje, ali isključivo za dnevne varijante.

 

 

4. "BAGGY I BOYFRIEND" FARMERKE

Prethodih godina smo mogli da vidimo ove modele u skoro svakom butiku, tako da ukoliko ste nabavile svoj par ne morate ponovo da se izlažete troškovima. Visinu struka možete da odaberete u skladu sa svojom građom, a Hajli nam je na ovoj slici dala dobar predlog - mogu da se kombinuju sa kaišem. 

 

 

5. ZVONASTE FARMERKE

Ovo je još jedan vanvremenski model! Od 60 -ih, pa sve do 90 - ih, vrtele su se na modnim pistama na svakih 10 godina, a sada su sinonim za ekstremno dobar ukus. Morate da vodite računa o obući, tako da bi par dobih štikli mogao da uradi savršen posao i da vaše noge učini dužim i vašem stajlingu doda još elegancije. 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading