GOLO, GOLO, GOLO I MAČKE Ubedljivo najluđe kreacije na Met Gala, Rijana se topila, Kim zaboravila donji veš, Džej Lo izdominirala
Foto: Profimedia/Profimedia

Održana je ovogodišnja Met Gala, najprestižnija modna manifestacija na svetu. Ove godine, Met Gala je bila posvećena preminulom nemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

Kao i prethodnih godina, i ove godine crveni tepih njujorškog Metropoliten muzeja bio je preplavljen raskošnim haljinama koje se gotovo nigde drugde ne mogu videti. Kim Kardašijan stigla je prekrivena perlama, a najviše pažnje privukao je Džared Leto koji je nosio kostim Lagerfeldove mačke Šupet. Na istu ideju je došla i pevačica Dodža Ket, ali njen kostim je u odnosu Na Džaredov, bio mnogo više se*si. 

Kao i uvek, Dženifer Lopez je privukla sve poglede na Met gali, a ovog puta su korisnici mreža imali jednu neobičnu opasku na njen stajling... Latino diva je prošetala crvenim tepihom (zapravo belim stepenicama) u se*si i sofisticiranoj roze-crnoj Ralph Lauren haljini. Gornji deo, maksimalno provkativan, sastojao se samo od dve trake koje su se ukrštale preko grudi i, očekiano, koje su lepo otkrivale poprsje 53-godišnje pevačice. 

Kreacija se nastavlja niskim pojasom, takođe u crnoj boji i dugom, svetloroze satenskom suknjom. Kako prenose svetski mediji, ovaj luks kreacija je napravljena ručno. Dženifer je na glavi imala tokicu sa mrežom preko lica i upravo je taj detalj bio presudan za komentare koji su se pojavili na mrežama.

Među zvanicama našla se, naravno, Kim Kardašijan, najpoznatija rijaliti zvezda, model, dizajnerka i uspešna poslovna žena. Lepotica jermenskog porekla pojavila se u neobičnoj i provokativnoj "Schiaparelli "kreaciji, koja se mahom sastojala od niski bisera, a za koju joj očigledno nije bio potreban donji veš.

Ovo su nazanimljiviji lukovi sa ovogodišnje Met Gala, a vi nam recite čija vam je modna kombinacija najlepša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading