Podgrejte vatru u krevetu uz ovih pet jednostavnih saveta TOPLE NOGE, VRELA JUTRA
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 

Ono što je potrebno jeste da se pridržavate pet jednostavnih saveta koji garantovano donose rezultate.

Naučnici iz Groningena ustanovili su da čak polovina parova koja je učestvovala u istraživanju nije mogla da doživi istovremeni orgazam. Međutim, kada su im ponuđene čarape, obostrani vrhunci su postali svakodnevna pojava. Ključ je u toploti koja se širi telom. I zato… čarape na noge, pa u akciju!

Postoji mnoštvo preporuka za afrodizijake, a da li ste znali da mediteranska dijeta može da raspomami vašu drugu polovinu? Maslinovo ulje, pistaći i školjke ili lignje trebalo bi da pojačaju libido, pa ih obavezno nabavite u sledećoj kupovini.

Stručnjaci dalje predlažu da više vremena posvetite sebi i igranju sa svojim telom. Masturbacijom ćete utvrditi šta vam najviše odgovara, a potom gradivo obnoviti s voljenom osobom.

Ako imate seksi fantazije koje niste spremni ni da izgovorite naglas, zapišite ih na papir i stavite na posebno mesto (kutijicu ili fioku). Kada dođe vreme za seks, samo ga pokažite partneru. Ovo će ga iznenaditi, ali i dodatno uzbuditi, pa je užitak zagarantovan.

I za kraj - dobra vest za spavalice. Seksolozi navode da je količina sna povezana s aktivnošću u krevetu. Istraživanje Mičigenskog univerziteta pokazalo je da su dame koje vole duže da spavaju spremnije za strasne igrarije. Dakle, ne zamerajte partnerki što duže spava, već je iznenadite zornjakom kad to najmanje očekuje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading