SE*SI TRIKOVI Istražite najtananije osećaje među čaršavima NANA GREJE, SATEN HLADI
Foto: Alo/Printscreen

 

Evo nekoliko ideja kojima ćete iznenaditi sebe i partnera, istražujući najtananije osećaje među čaršavima.

Gaćice u zamrzivač

Ako ste mislili da vaš dragi ludi kada ga mazite satenskim gaćicama, probajte da ih stavite u zamrzivač malo pre akcije. Obmotajte ih potom oko njegovog ponosa i nežno pomerajte gore-dole. Hladnoća, u kombinaciji sa glatkom teksturom, pružiće mu neverovatan osećaj.

Puno čaja, više užitka

Spremite čaj od nane i uz nekoliko gutljaja zagrejte usta i usne. Dok budete ljubili intimne delove svog partnera, on će osetiti uzbudljivu toplinu, a kada se odmaknete - hladnoću. Istražujte ustima čitavo telo i pratite kako reaguje. Kada primetite da ga neko mesto posebno draži, uzmite nov gutljaj. Posle nekog vremena zamenite uloge...

Gumica kad stegne

Široke gumice za kosu mogu vam poslužiti u krevetu. Obmotajte jednu kao prsten u korenu penisa, ali pazite da ne preterate u stezanju. Tako ćete osigurati da vaš vršnjak duže ostane spreman za akciju.

Grebanje, pa milovanje

Da stvari iz svakodnevnog života mogu začiniti igrarije, pokazuje i sledeći savet. Blizu kreveta držite četku za kosu, veliko pero ili svileni šal/maramu. Dok je partner na vama, naizmenično ga milujte šalom, „grebite“ četkom i mazite perom. Promene osećaja na koži pružiće mu dodatno zadovoljstvo. On isto može učiniti i vama, a idealna poza za to je obrnuta kaubojka.

Švedski sto

Kombinacija hrane i seksa predstavlja klasiku. A pretvaranje vaših tela u švedski sto nešto je sasvim novo. Odaberite omiljene poslastice, poput voća ili čokolade, pa ih postavite na različite delove tela, izbegavajući genitalije. Možete uzeti šlag i namazati ga po stomaku. Recite dragom da ustima naizmenično uzima poslastice i priuštite sebi, i njemu, vrhunsku predigru.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading