"OD LEPOTE OSTAO SAMO RAVAN STOMAK" Slavna manekenka posle ljubavnog brodoloma ne liči na sebe, "vratila se poslu, a bolje da nije"
Foto: Printscreen/instagram


Žizel Bundšen ne uzima slobodno. Nakon emotivne godine, supermodel se vraća pred kameru, ovog puta, radi sa Louis Vuitton-om.
Nakon bombastične vesti da su jedan od najlepših ljubavnih parova Tom Brejdi i Žizel Bundšen odlučili da stave tačku na svoj brak dug 13 godina, slavna manekenka konstantno je na meti paparaca.

Reklo bi se da celi svet pomno prati svaki njen korak, a sada se našla na meti kritika zbog svog izgleda.

Naime, je radila fotografije za kampanju za kupaće kostime, međutim kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi nisu bili tako oduševljeni. Komentarisalo se da su njena vremena prošla, te da je njen seksepil gotovo ispario.

Posebno problematična je bila zadnjica slavne manekenke koja je, kako su mnogi komentarisali, potpuno opuštena i nije u najboljem stanju.

 

 

"Šta, znači sad svaka mršava žena može da bude supermodel?", "Od sve one lepote ostao joj samo ravan stomak, ostalo, ništa posebno", "Mislim da je ovo mnogo bolje mogla da iznese neka druga manekenka, čak i krupnija od nje... ovako nešto na Žizel da nikad ne bih kupila, jedostavno, umrtvila je kupaći kostim", samo su neki od komentara.

Bundšenova je pozirala u metalik ljubičastom jednodelnom kostimu sa kapuljačom i koji je mnogo toga otkrivao s obzirom na duboki dekolte.

Manekenka je strpljivo čekala da joj asistenti nameste kostim kako treba, ali se ovo izdanje nije dopalo pojedincima koji smatraju da joj je Brejdi "uzeo najbolje godine", "Kao da pokušava da dokaže Brejdiju šta je izgubio i takmiči se s klinkama. Ali ovo deluje smešno", i dodali da bi ipak kampanje sa kostimima trebalo da ostavi drugim manekenkama.

 

 

"Deluje mi iznureno, premršavavo", "Samo zato što imaš ravan stomak ne znači da si manekenka", "Ona više nije supermodel. Da, zgodna je, jako zgodna, ali to više nije to", nastavili su da se ređaju komentari.

Sa druge strane, daleko su bili glasniji oni koji su manekenki udeljivali komplimente i isticali da je neverovatno kako ova žena izgleda nakon dvoje dece.

Komentari (0)

Loading