SIJAĆE KAO NOVA Očistite česmu od kamenca samo sa jednim papirom
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Trik za čišćenje koji je postao hit na TikToku iznenadio je mnoge, a otkriva da mrlje od kamenca na slavinama možete očistiti uz pomoć papira za pečenje. Društveni mediji, a posebno TikTok, mogu biti odličan izvor saveta i trikova koji će vam pomoći da očistite svoj dom.

Jedan od najnovijih trikova koji je brzo postao popularan na TikToku je onaj koji predlaže korišćenje papira za pečenje za uklanjanje mrlja od kamenca sa slavina. Jedan od najgledanijih snimaka je onaj Sidneja Raza, tiktokera, koji kaže da je to nešto što nije znao do svojih 30-ih.



Odlučio je da isproba trik i snimi ako uspe. Uzeo je komad papira za pečenje i počeo da njime uklanja mrlje od kamenca sa slavine. Bio je oduševljen ishodom, a trik je rezultirao neverovatno sjajnom fontanom.

Drugi tiktokeri su takođe odlučili da isprobaju isti trik koji preporučuje upotrebu papira za čišćenje slavina i bili su šokirani rezultatima, s obzirom na to koliko mrlje od kamenca mogu biti tvrdoglave. U komentarima, drugi su preporučili druge metode, kao što je korišćenje samo suvog peškira. Imali su i druge trikove za druge površine, a na primer, preporučuje se filter za kafu za uklanjanje mrlja sa prozora i ogledala.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading