NEPRIJATNO ZA GLEDANJE Kortni Kardašijan kopirala Lepu Brenu, pozirala u haljini sa golim ženskim telom,  "Ovo je smešno"
Foto: Youtube/Printscreen


Haljine koje imaju naslikano, nago žensko telo su veoma popularne. Jedan takav, mnogo suptilniji od onog koji je nosila Kortni Kardašijan, odlučila je da obuče i Lepa Brena tokom snimanja novogodišnjeg programa. 

Lepa Brena (62) je obukla je haljinu sa šljokicama, a gledaoce je uznemirio dezen koji ističe ženske obline. Korisnici društvenih mreža ne kriju koliko su zbunjeni crnim ivicama oko grudi i crnim tačkicama na bradavicama.

Posle mnoštva kritika oglasila se pevačica i osula paljbu po svim neistomišljenicima.

"Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo", rekla je pevačica.


Kortni Kardašijan zna kao niko da privuče pažnju, a haljina u kojoj je pozirala u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu izazvala je pomešane reakcije. Rijaliti zvezda je pozirala u Balmain haljini na kojoj je naslikano nago žensko telo. Objava je dobila preko 800.000 lajkova, a neki su hvalili Kardašijanovu zbog njene hrabrosti da obuče takvu haljinu, ali većini se to nije dopalo.


„Izgleda da se ne razumem u modu“, „Izvini, ovo izgleda smešno“, „Ova haljina mi čini da se osećam neprijatno“, „Imaš tone novca i bukvalno nosiš najgoru odeću“, „ Ovo je definitivno najgora haljina koju sam ikada videla“, „Jednostavno ne“, bili su komentari ispod posta.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading