Kortni Kardašijan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pošto je rešila da otkrije kako joj se tačno veliko prijateljstvo pretvorilo u životnu ljubav, Kortni Kardašijan sela je pred kamere novog porodičnog šoua koji se snimao za „Hulu", pa najpre priznala da joj se Travis Barker - uvek dopadao. Zatim, ova poznata crnka naglasila je kako je ona bila ta koja je načinila prvi korak, jer je osećala „da je pravo vreme za to".

- Stvarno je bilo pravo vreme za to. Čitavu godinu unazad sam bila posvećena isključivo sebi, ali prijatelji su mi često govorili kako „moram da budem s njim".

Inače, Kortni je čitavu jednu deceniju života „dala" na turbulentnu vezu sa Skotom Disikom, s kojim je dobila troje dece. Travis je, s druge strane, bio u braku sa Melisom Kenedi, a onda i glumicom Šanom Moakler, s kojom je dobio dvoje dece.

Za vreme karantina, međutim, Kortni i Travis bi se, najpre zbog naslednika, „igrali kuće", a to su im i „bila vrata ka sreći u kojoj sada uživaju".

- Nešto smo se dopisivali za vreme pandemije i razgovor je prerastao u očigledno flertovanje. Kad sam i zvanično obelodanila šta osećam, tek tad me je pozvao na dejt. Da gledamo film - prisećala se Kardašijanova, koja je nedavno pristala da se uda za Barkera.

Ovo će njoj biti prvi put da odlazi do oltara. Skortu Disiku nikad nije izgovorila sudbonosno „da". Prema tome kako je objasnila u „Kardašijanovima" jednom prilikom - jednostavno nije osećala da je on taj, čak i u periodu kada je s njim bila najsrećnija.

- Ništa nije uradio tokom čitavog filma - nastavila je ona, pa zatim na pitanje ko je inicirao prvi poljubac priznala kako je to bila ona.

- Njemu je trebalo baš dosta vremena da se pokrene. Film se bio završio, pustili smo još jedan. Pomislila sam: „Nemam ja vremena za maraton". Tako da, ja sam ta koja je prišla prva - zaključila je Kortni.

NJEMU JE MESTO U BOLNICI, NE U ZATVORU Oglasila se Snežana Dakić nakon što je napadač koji je udario kamenom u glavu pušten iz pritvora

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading