TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA JE U ČISTOJ JETRI Bolji vid, bujnu kosu i mlađu kožu, dobićete ako koristite redovno ovaj preparat
Foto: Youtube/Printscreen


Postoje različite metode podmlađivanja za žene koje ne zahtevaju skupe hirurške procedure. Podmlađivanje lica, tela i celog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih procedura.

Neophodno je kombinovati različite metode podmlađivanja koje daju neverovatne rezultate. Sigurno ste primetili da postoje jedinstvene žene koje izgledaju 10, 15 godina mlađe, a da se ne podvrgavaju skupim estetskim zahvatima.

Jedna od takvih mladalačkih lepotica otkrila je tajnu svog eliksira mladosti, piše uspesnazena.com! Tvrdi da joj se nakon upotrebe vid popravio sa -3 na -1, koža je postala glatka i elastična po celom telu, a kosa gušća. I što je najčudesnije – kosa koja je počela da sedi, prestala je da sedi.

Recept za podmlađivanje tela:

  • 100 ml lanenog ulja
  • 2 srednja limuna
  • 1 velika glavica belog luka
  • 0,5 kg meda

Priprema:

Očišćeni beli luk, 1 neoljušten limun i 1 limun bez kore sameljite na mašini za mlevenje mesa ili sameljite u blenderu. Pomešati mlevenu smešu sa medom, dodati ulje i sve ponovo promešati.

Smeša se čuva u frižideru u zatvorenoj staklenoj posudi. Konzumirajte 1 supenu kašiku tri puta dnevno pola sata pre jela.

Kako ova mešavina podmlađuje telo?

Laneno ulje je biljni hormon, lan sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9) i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovine masti sadržanih u lanu je alfa-linolenska kiselina (omega-3), koja čini laneno ulje najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina (dvostruko više od ribljeg ulja).

Laneno ulje je i najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidanata, koji u kombinaciji sa limunom čiste jetru i žučne kanale.

Čista jetra je naš glavni generator mladosti. Vitamin C iz limuna je savršen antioksidans, jača imunitet i krvne sudove. Beli luk čisti krvne sudove, a med unosi ishranu u sve te sudove - mikroelemente koji obnavljaju i podmlađuju ceo organizam.
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading