ZAČINITE PRAZNIKE SE*SI IGRICAMA Kako da napravite vatromet i u spavaćoj sobi
Foto: Shutterstock

Servirajte afrodizijak

Doručkujte u krevetu, ali ne bilo šta. Tost sa avokadom, šaka oraha i kafa su odličan način da započnete dan. Zasitiće vas i deluju kao afrodizijak. Avokado poboljšava cirkulaciju u celom telu, pa i u polnim organa, zdrave masti iz oraha popravljaju raspoloženje, a kofein iz kafe povećava libido.

ZAČINITE PRAZNIKE SE*SI IGRICAMA Kako da napravite vatromet i u spavaćoj sobi

 

 

Zašećereni poljupci

Svakog dana treba da se ljubite bar 30 sekundi jer to povećava bliskost i poverenje. A pre toga se zasladite novogodišnjim bombonama. Muškarce više uzbuđuju žene kojima usta mirišu na pepermint, pa one treba da jedu takve bombone. Ženama su privlačniji muškarci kojima usta mirišu na alkohol, pa bi oni trebalo da jedu bombone punjene likerom.

Zavodljiva Deda Mrazica

Iskoristite novogodišnju temu za igru uloga u spavaćoj sobi. Žena obuče crveni seksi veš, stavi kapicu Deda Mraza, crveni ogrtač i pozove svog dragog u spavaću sobu da mu uruči novogodišnji poklon. Crvena je boja ljubavi, a prema istraživanjima, muškarcima su privlačnije žene koje nose crvenu boju.

ZAČINITE PRAZNIKE SE*SI IGRICAMA Kako da napravite vatromet i u spavaćoj sobi

 

 

Romantični film u krevetu

Popodne se uvalite zajedno u krevet, jedite pomorandže ili mandarine i pogledajte romantičan film. Vitamini i minerali iz citrusnog voća smanjuju stres, poboljšavaju cirkulaciju i popravljaju raspoloženje, pa ćete ubrzo isprobavati neke scene koje ste videli u filmu.

Mažom do vrhunca

Oslobodite se stresa i opustite se pomoću masaže. Kupite ulje za telo sa mirisom vanile koji deluje kao afrodizijak. Namažite se uljem i neka vas partner izmasira po celom telu, a onda zamenite mesta. To će se sigurno završiti seksom. 

Napravite seksi kalendar

Uzmite ceduljice i napišite na njima po jednu seksualnu želju ili fantaziju. Neka budu nestašne, bezobrazne, zabavne – igranje uloga, mazanje uljem, korišćenje seksi igračaka... Pustite mašti na volju. Stavite ih u činiju i svako veče izvlačite po jednu cedulju. Fantaziju morate da ispunite partneru.

ZAČINITE PRAZNIKE SE*SI IGRICAMA Kako da napravite vatromet i u spavaćoj sobi

 

 

Kuvano vino za zagrevanje

Zimsko hladno vreme je idealno za kuvano crno vino sa začinima, a ono će učiniti čuda za vaš seksualni život. Poboljšava cirkulaciju, opušta, povećava libido. Ali ne treba preterivati, dovoljna je samo jedna čaša. Ako popijete više, nećete biti ni za šta, a kamoli za dobar seks.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading