Hrskava i zasitna TORTILJA S JAJIMA I SIROM nutricionistkinje Zvezdane Ljubenković
Schutterstock
 

Hrskavost tortilje sa zapečenim jajima i sirom, recept naše nutricionistkinje Zvezdane Ljubenković iz ordinacije Master Physical nikog ne ostavlja ravnodušnim!

ZAPEČENA TORTILJA S JAJIMA I SIROM

Speltinu tortilju stavite u kalup za kolače (ja sam koristila manji, da bi bilo više hrskavih krajeva), dodajte dve šake bebi-spanaća, jednu seckanu papriku, tri jaja, origano, ruzmarin, himalajsku so i preko svega narendajte kozji sir (može i kravlji). Pecite u rerni na 130 stepeni oko 30 minuta. Čim vrhovi porumene, gotovo je. Ovaj recept možete iskoristiti za doručak uz čašu kefira ili kiselog mleka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading