PRILOG UZ GIROS ILI ROŠTILJ Fantastičan umak aromaričnog ukusa
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

100 ml jogurta

100 gr kisele pavlake (ili 200 ml grčkog jogurta)
malo mirodjija
sol..bibera
1 manji sveži krastavac
1/2 soka limuna Ili 1 kašičica jabukovog sirćeta
3 čena izgnječenog belog luka

Priprema:
U činiju sipatai jogurt, pavlaku ( ili grčki rogurt) i izmešati. Dodati mirodjiju, so biber, sok limuna,i izgnječen beli luk.

PRILOG UZ GIROS ILI ROŠTILJ Fantastičan umak aromaričnog ukusa

Foto: Bakina kuhinja

 


Krastavac oprati pa sa korom ga izrenda i posoliti. Ostaviti da odstoji 10 minuta pa iscediti i dodati u sos.

Izmešati. Ostaviti da odstoji malo u frižideru. 
Služiti uz giros ili već šta želite. Ja sam uz zašečenu piletinu iz tiganja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading