PUNI 40 GODINA, A TRAŽE JOJ LIČNU JER NE VERUJU Žena otkrila koji suplement joj je preporodio lice i kosu, svi misle da je 20 godina mlađa
YOUTUBE/SCREENSHOT/LYMA

Lizi uskoro puni 40 godina, a nedavno je doživela da joj traže ličnu kartu kada je pokušala da kupi alkohol - sve zbog suplementa koji pije, a koji joj je preporodio kožu, kosu i vitalnost. Lizi je mama i manekenka i podelila je svoju ispovest o suplementu zbog kojeg izgleda mlađe, objasnivši i koje aktivne sastojke sadrži. Suplement za zdravu kosu i kožu je promenio njen život iz korena!

"Nedavno sam pokušala da kupim flašu vina, i tražili su mi ličnu kartu. Prodavačica nije verovala da imam više od 21 godine", rekla je ova lepotica, koja ima punih 39 godina i uskoro će oduvati 40 svećica na torti.

Lizi je tražila suplement zbog opadanja i lošeg kvaliteta kose, i odlučila da isproba jedan koji sadrži deset sastojaka blagotvornih za zdravlje. Bogat je ekstraktom kurkume, vitaminom D, prebiotičkim betaglukanima koji jačaju imunitet, karotenoidima, proteinima...

"Svakako je kompliment kada mi neko kaže da izgledam mlađe, i primetila sam šokantnu razliku. Nokti su mi čvršći i jači, kosa raste kao luda, čak je i frizerka pitala šta uzimam. Koža mi je hidrirana i blistava", rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading