IZBEGNITE KLASIČNE GREŠKE Poboljšajte emocionalni odnos sa svojom partnerom
Foto: Shutterstock

S**s je u vezama važan, posebno ženskom polu, a ponekad je merilo muških atributa. Svako traži savršenstvo, a sledeće stavke su svakako nešto što ne želite da vama rade u krevetu, a ni vi nekom drugom. Bez obzira na to da li ste s novim partnerom ili s ljubavlju svog života, uočavanje i izbegavanje narednih s***h grešaka učiniće vas srećnijim, kako u krevetu tako i van njega.

Brz prelazak na glavnu stvar

Posle kratke predigre, muškarac odmah prelazi na posao, a žene baš i ne vole tako brz pristup. One vole romantiku, zato muškarčine, potrudite se da lepšu polovinu opustite i nasmejete.

Foto: Shutterstock

 

Ćutanje o tome šta vas uzbuđuje

Žene koje otvoreno kažu šta žele za vreme seksa deluju samouvereno, ali i s**i i privlačno. Recite otvoreno partneru šta volite za vreme s**a, a šta ne. Muškarci mrze kad ne znaju šta bi trebalo da rade.

Foto: Shutterstock

 

Negativan prostor

Mnogi parovi razgovaraju, a neretko se i raspravljaju pre spavanja, verovatno zato što im je to prva prilika da razgovaraju nasamo. Ali kada svoj bes i ljutnju unesete u spavaću sobu, pretvarate prostor za zadovoljstvo u bojno polje. Ako eskalira, to može dovesti do toga da jedan partner uskrati drugom s**s, kao kaznu. Ako ste ljuti na partnera, rešite to u drugoj prostoriji ili odložite prepirku za sutra.

Foto: Shutterstock

 

Duvanje u uši

Ne, duvanje u uši nije seksi, to zapravo zna da bude veoma bolno. Iako neke žene vole kada im se diraju uši, to ne podrazumeva duvanje u njihove ušne šupljine.

Skrivanje lica za vreme o***a

Za vreme orgazma totalno se prepustimo i to bi trebalo i da se vidi na licu. Gotovo da ne postoji nešto što muškarce uzbuđuje više od trenutka kad vide kako vas preuzima strast. Osim toga, oseća neverovatnu potvrdu svoje muškosti, što ima pozitivan uticaj na vaš s***i život.

Prejako stiskanje

Dirajte i igrajte se sa ženskim grudima, ali ne stiskajte kao sivonja. Prejako stiskanje zna da bude bolno, pa se potrudite da budete nežniji. Možda neke žene vole grublju igru, ali to primenjujte tek kada dobijete dozvolu za robustniji nastup.

Prekratko traje

Dolazimo do najčešćeg muškog straha - preranog o**a. Ženama je potrebno više vremena kako bi došle do vrhunca, a ako muškarac prerano završi, to će onda verovatno smoriti partnerku.

Foto: Shutterstock

 

Ne proveravajte sat

Proveravanje sata kako biste videli da li je prošlo dvadesetak minuta pre nego ustanete iz kreveta strogo je zabranjeno. Umesto toga, kada shvatite da još niste zaspali ili imate aktivan poces razmišljanja, to je znak da je prošlo oko dvadeset minuta i da treba da ustanete.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading