BUDITE LEPE I MODERNE Sa bojom kose koja dominira ove jeseni zablistaćete u punom sjaju
Foto: Pixabay

Svake jeseni trendovi teže toplim bakrenim nijansama. Baš takvu jednu u  vam preporučamo da isprobate ove jeseni kako bi bili u trendu i istaknuli se.

Bronzana boja kose ima više nijansi, koje možete „poneti“.Ukoliko razmišljate o farbanju u ovu boju, evo koji tonovi su najpopularniji.

Da li ste ikada poželeli da obojite kosu bogatom bronzanom nijansom, baš kao što imaju Beyonce, Jeniffer Lopez i mnogi drugi umetnici?

Bronzana boja kose ima tople, crvene i zlatne tonove.

Dobro se slaže sa tamnijom bojom očiju, ružičastim i maslinastim tonom kože. Veoma je prepoznatljiva i može poboljšati vaš celokupni izgled.

Bronzana frizura može biti topla i bogata ili lagana i meka, a može se naći u nijansama koje nadopunjuju tople i hladne tonove kože.

Određene bronzane nijanse mogu učiniti ​​kožu svetlih ljudi još bleđom.

Žene sa ružičastim tonom kože najbolje će izgledati uz bronzanu boju kose.

Ako vaša koža ima topao ton, pokušajte se držati toplih bronzanih boja, dok one osobe sa tamnijim i hladnijim tonovima kože savet je da probaju hladnije bronzane boje kose s dodirima ljubičaste ili rubina na njima.

Iako definitivno postoji opcija bronzane boje kose za bilo koji lični stil, dogovor sa vašim frizerom će definitivno dati najbolje rezultate baš za vas.

Bronzano bakarna boja kose

BUDITE LEPE I MODERNE Sa bojom kose koja dominira ove jeseni zablistaćete u punom sjaju

Foto: Pixabay

 

Ako želite topliju, bakarniju nijansu , evo nekoliko savršenih predloga:

Prirodna bakarno bronzana nijansa naročito lepo stoji damama koje prirodno imaju tamnu kosu.

Prirodna srednja do svetla bronzana bakarna boja kose nijansa je pogodna za srednje smeđe do tamno plave boje kose i plave ili zelene oči.
Srednja bakarna nijansa koja nadopunjava idealno većinu tonova kože jer ne izgleda ni previše svetlo ni previše tamno.

Pramenovi na bronzanoj boji kose

Ukoliko želite da osvežite svoju bakarnu boju kosu, idealan način da to postignete je da izvučete pramenove na foliju. Stvar je izbora da li ćete se odlučiti za one tanje ili deblje – promena će u svakom slučaju biti očigledna.

Nekoliko svetlo plavih pramenova, biće odličan izbor koji će se savršeno uklapiti uz osnovnu boju i dati sjaj vašoj kosi. Za one smelije, možete kombinovati i balajage ili ombre pramenove, koristeći ove dve boje. Kontrast ove dve boje, zaista može ostaviti fantastičan utisak.

Čokoladni pramenovi na osnovnoj bakarnoj boji kose, takođe mogu izgledati veoma interesantno. Daće posebnu notu vašem licu i učiniti da ono zasija punim sjajem.

Odabir frizure uz bakarnu boju kose

Bakarana boja kose je sama po sebi veoma atraktivna i privlačna. Većina frizura odlično se uklapa uz ovu nijansu, ali ipak mi smo za vas izdvojili nekoliko njih!

Pixi frizura

Pixi frizure su same po sebi veoma jednostavne za održavanje. Veoma se lako stilizuju i uvek izgledaju veoma moderno. Ukoliko odaberete dužu verziju pixi frizure uz bakarnu boju kose, sigurno nećete pogrešiti. Uz ovakvu nijansu crvene pixie frizura će biti dodatno naglašena. Isti slučaj biće i sa vašim licem. Ovaj ton, istaći će ono najlepše što je na njemu.

Talasasta frizura

Frizura koja gotovo svima odlično stoji jesu upravo talasi u kosi. Možete je veoma lako napraviti na više načina, bez obzira na dužinu kose. Tako ćete svoju bakarnu boju kose, posebno istaći i celokupnom izgledu, dati posebnu notu. Ovakva frizura postiže se uz pomoć aparata za stilizovanje kose.

Ukoliko ne želite da oštećujete dlaku, možete se odlučiti za neke od prirodnih metoda. Na vama je da odaberete način kojim ćete svoju fantastičnu bakarnu kosu, istaći najbolje moguće i dozvoliti da ona uokviri vaše lice i na njemu istakne ono najlepše.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading