BRIŠE BORE, A NE KOŠTA GOTOVO NIŠTA Ovu smesu svaki dan nanosite na lice i izgledaćete kao da imate 20 godina
Foto: Shutterstock

Upoznaćemo vas sa sastojcima koji mogu pomoći u smanjenju bora i usporavanju procesa. Najbolji deo ovih sastojaka je to što su jeftini i lako ih je pronaći, a verovatno ih već imate u svojoj kuhinji. Svaka žena na ovoj planeti ima jedan san - da ima trajno mladu kožu bez bora.


To je razlog zašto mnoge poznate zvezde koriste botoks kako bi zadržale svoj večni izgled. Međutim, ovaj tretman je prilično skup, a mnoge žene ga ne mogu priuštiti. Možda je to dobra stvar jer se botoks sastoji od štetnih hemikalija koje mogu izazvati mnogo neželjenih nuspojava.

Međutim, žene više ne moraju da brinu, priroda nam je dala sve što nam je potrebno da produžimo mladalački izgled. 

Napravite masku za kožu koja će vašu kožu učiniti čvršćom i glatkom, a vi ćete izgledati sveže i puno energije.

Sastojci:

  •  1 kašika nisko-masne pavlake
  • 1 kašika kukuruznog škroba
  • 5 kašika svežeg soka od šargarepe

Priprema: Uzmite šerpu i nalijte 100 ml vode i dodajte kukuruzni skrob. Posle toga stavite na ringlu na srednju vatru i mešajte dok se smesa ne zgusne i voda ne smanji. Kada je kuvano, ostavite ga na stranu i sačekajte dok se ne ohladi. Zatim dodajte sok od šargarepe i kajmak i mešajte dok ne dobijete lepu smesu.

Koristite: Pre nanošenja maske temeljno operite lice. Nanesite masku na zahvaćena područja i ostavite da deluje 30 minuta. Nakon toga, isperite toplom vodom. Ako napravite veću seriju, ostatak možete ponovo koristiti, ali ovu mešavinu treba da držite u frižideru.

Napomena: Za najbolje rezultate nanosite ovu masku 3-5 puta nedeljno.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading