JEDNOSTAVAN, A NEODOLJIV KOLAČ Sočan rolat sa breskvom, slast koja se pamti
Foto: Bakina kuhinja


Potrebno je:

Za 1 rolat

3-4 lista gotovih kora
1 puding po izboru
399 ml mleka
šećer po želji
300 gr bresaka zreelih
lonče od 100 gr suvog groždja
ulje

Priprema:
Kore premazati uljem pa staviti jednu preko druge na zadnju u dno staviti kuvan  puding  u mleku izmešan sa suvim groždjem. 

JEDNOSTAVAN, A NEODOLJIV KOLAČ Sočan rolat sa breskvom, slast koja se pamti

Foto: Bakina kuhinja

 

Poređati breskve, ako su manje cele ako su veće po pola i uviti. 

JEDNOSTAVAN, A NEODOLJIV KOLAČ Sočan rolat sa breskvom, slast koja se pamti

Foto: Bakina kuhinja

 

Malo ih zaseći peći na 200 stepeni C oko 45-50 minuta. Seći kad se sasvim ohladi. 

JEDNOSTAVAN, A NEODOLJIV KOLAČ Sočan rolat sa breskvom, slast koja se pamti

Foto: Bakina kuhinja

 

Po želi posuti vanilin šećerom i prah šećerom. 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading