UBRZAJTE RAST KOSE PRIRODNIM PUTEM Jedan sastojak će rešiti problem

informer/Alo.rs/J.M. | Žena 30.07.2022 13:53

Spor rast kose danas je problem koji muči mnoge žene. Genetika, nepravilna ishrana, hormoni, sezonsko opadanje su samo neki od faktora

Foto: Printscreen/instagram

Kako nezdrava kosa raste sporije od zdrave kose, prvo i osnovno što možete da uradite za ubrzani rast kose jeste da održavate kosu u optimalnom zdravlju i da je pravilno negujete.

S tim u vezi, putovanje rasta kose treba započeti pravilnom negom koja uključuje i hidrirajuće maske koje poboljšavaju i ubrzavaju njen rast, podstiču cirkulaciju kože glave i hrane koren dlake potrebnim nutritijentima.

Da, nije lako ubrzati njen rast i učiniti da izgleda zdravo, raskošno, bujno, blistavo i sjajno, ali ukoliko se opredelite za korišćenje pantenola u te svrhe verujemo da rezultati neće izostati.

Maska od pantenola za brži rast i kvalitet kose

Operite kosu i nanesite pantenol u obliku pene ili gela na koren. Možete ga naneti i na celu dužine kose, jer je efikasan u uklanjanju statičkog elektriciteta. Pantenol pomaže u tretmanu oštećene kose, stimuliše rast kose i vraća joj sjaj, sprečava cvetanje dugačke i kozmetički tretirane kose.

Na kraju pranja, kosu isperite hladnom vodom i predlažemo da vam to pređe u naviku iz razloga što upravo hladna voda zatvara dlaku i sprečava njeno cvetanje koje rezultira lakšem opadanju krajeva.

Pored toga, ispiranje kose hladnom vodom čini površinski sloj kose zaglađenijim. Kosa se lakše raščešljava i sjajnija je, a pored toga, poboljšava prokrvljenost kože glave i na taj način jača kosu i čini da ona zaista raste.

BONUS VIDEO:

Expand player
Pogledajte više