FRIZURE SA KOJIMA NE MOŽETE POGREŠITI Ove tri će biti u trendu ovog leta
Foto: Printscreen/instagram

Ovog leta se odmorite od komplikovanih frizura koje zahtevaju mnogo truda. Opredelite se za neku od ovih varijanti i bićete moderni i elegantni.

Izađite od frizera srećne i zadovoljne.Vaša kosa će blistati i pomoći vam da dobijete samopouzadnju. 

Ukoliko želite elegantan izgled kose koji nije prekratak, opredelite se za lob frizuru. To je zapravo duža verzija bob frizure koju su imale mnoge poznate ličnosti. Među njima su Kaja Gerber kao i Hejli Biber čija frizura podseća na onu koju je Dženifer Aniston nosila u seriji "Prijatelji", 90-ih godina.

Lob frizure su raznovrsne i mogu da dopune bilo koji oblik lica.Najbolji oblik je po mnogim frizerima onaj koji zahvata ključnu kost. 

Druga opcija je takoznani vučija frizura.Nju su imale Majli Sajrus kao i Bili Ajliš, ali i mnoge popularne influenserke.Ova razbarušena frizura se sastoji od mnogo slojeva.Prema prednjem delu lica je kosa kraća, a duži delovi su pozadi. Obično ima ravne šiške ili one koje izgledaju kao zavesa.U trendu je još od 2021. godine, a i ove sezone je veoma popularna. 

Ako ste više za frizuru u vintidž stilu, poznate "zavesa šiške" su pravi izbor za vas.One uokviruju lice, a izgledaju sjajno i sa puštenom i sa zavezanom kosom. Zavlače se u vaše jagodicei tako naglašavaju oči, a mogu dodati konture okruglim oblicima lica.Ove retro šiške je nosila holivudska zvezda Selena Gomez.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading