Ruuž za usne
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Nekada su prihvatljivi bili samo karmini u nijansama roze, crvene i neutralne boje. Međutim, sada je vreme za eksperimentisanje. 

Metalik boje su bile namenjene za manekenke i retko koja pripadnica lepšeg pola ima hrabrosti da iznese srebrnu boju na usnama.

Međutim, ovi karmini su hit ovog leta, tako da je ovo prava prilika da vidite da li vam lepo stoje i da ih prošetate gradom.

Možete ga nositi uveče kada izađete u provod, a takođe je pogodan i za svakodnevnu upotrebu, ali onda ga morate stavljati u manjim količinama. Izgledaćete kao pripadnica visoke mode, a ovaj smeli potez će vas staviti u centar pažnje gde god se pojavite. 

Ove nijanse više nisu skupe i veoma su pristupačne. Metalik nijanse će naglasiti vaše usne i one će biti u prvom planu. Ukoliko ne znate šta da obučete, uz srebrni karmin biće dovoljna samo mala crna haljina koju sigurno imate u ormaru. Šminku na očima uskladite sa karminom kako bi se boje slagale, ali nemojte ih naglasiti, da ne biste izgledali kao da imate previše šminke na sebi. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading