EKSPERIMENTIŠITE Isprobajte nove lude predloge jednog od omiljenih s**s-položaja
Foto: Shutterstock

Kada se poza u s**u zove 69, gotovo sigurno je da će postojati i popriličan broj njenih varijacija na temu, od kojih neke nalikuju na original, a druge više uopšte ne izgledaju tako. U svom izvornom obliku 69 je zapravo jednako lak kao i vruć - ne zahteva ravnotežu, snagu ili fleksibilnost. A na popisu najluđih ideja za novu varijantu poze 69 nalazi se dovoljno uzbudljivih verzija ovog klasika da biste mogli izdržati pune dve nedelje, a da ne napravite pozu 69 na isti način dvaput. Ali naravno, ako želite nešto malo tradicionalnije, standardni 69 uvek će biti tu za vas u svom izvornom, proverenom obliku. Ali zašto ne biste malo eksperimentisali?

Foto: Shutterstock

 

Ribom do vrhunca

Ako želite stvarno brzo da napredujete, isprobajte ribe. Neka muškarac sedne na ivicu kreveta sa stopalima na podu. Žena se zatim popne na njega, tako da bude naopačke,  glavom okrenuta prema stopalima. Može čak i da muškarcu obmota noge oko vrata. Njegova usta bi trebalo taman da legnu na njenu ribicu, dok su ženska usta zauzeta njegovim genitalijama.

Blistajuća udobnost

Tražite nešto pristupačnije? Ovaj položaj je zapravo samo poza 69 okrenuta u stranu, što efikasno povećava udobnost za sve uključene aktere. Sve što treba da učinite jeste da ležite jedno pored drugog licem prema intimnim delovima svog partnera.

Foto: Shutterstock

 

Zabavan zombi

Muškarac sedne s nogama ispred sebe. Žena stane iznad njega, s nogama s obe strane njegovog tela. Sagne se dok ustima ne dodirne p**s. Muška usta su već u ravni ženskih genitalija. Možete velikodušno saviti kolena i staviti ruke na tlo kako biste se učvrstili. Zombi i dalje nudi puno prostora za zabavu naopačke - bez potrebe da dubite na glavi.

Foto: Shutterstock

 

Američka pita

Ova poza je izvrstan izbor za one koji žude za izazovom. Započnite tako što će muškarac da klekne, a zatim se nagne unazad koliko god može - dok mu ruke ne dosegnu pod. Žena treba da stane iza njega i okrene se u istom smeru, pa se sagne nad njim koliko god može, sve dok joj ruke ne dodirnu pod, a usta ne dosegnu partnerove genitalije.

Jin i jang

Lezite na leđa sa raširenim nogama i povucite bedra prema grudima, koliko god možete. Kolena savijte koliko god je potrebno. Zamolite partnera da klekne iznad vas, okrenut prema vama, a vaša glava neka mu bude između nogu. Odatle se može nagnuti napred dok mu ruke ne dodirnu tlo. Oboje bi trebalo da imate sav potreban pristup za oralnu igru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading