PROLEĆE VOLI PUNĐE Ovo je frizura koja spasava svaku modnu kombinaciju
Foto: Printscreen/instagram

Za one čija kosa seže do ramena, punđa je idealno rešenje, a osim toga ide uz svaku modnu kombinaciju.

To je jedna od najpoželjnijih frizura i ove sezone.Liči na klasičnu punđu "bananu" ali se pravi malo drugačije, može biti opuštenija ili onakva kakve obično imaju plesačice tanga.Ovakav oblik odgovara svakom tipu kose i lica, a u poslednje vreme dominira na Instagramu.

Evo upustva za pravljenje opuštene punđe.

Može i ovako

Ovako napravljena punđa izgleda neobavezno, a u isto vreme moderno i zabavno. Lako se pravi, a i ako se malo "pokvari", izgleda još bolje. Kosu zavežite u nizak, opušten rep. Podelite ga na dva dela i uvijajući pramenove pričvrtite ih ukosnicama. Naprskajte malo laka za kosu i spremni ste. Ovu frizuru možete napraviti na razne načine bez obzira na to kom tipu pripada vaša kosa.

Korak 1: Za početak, neka vam kosa bude malo prljava i pripremite gumice za kosu i šnalice.

Korak br. 2: Pokupite kosu i podelite je na tri jednaka dela. Srednji deo zavežite gumicom u nizak, opušten rep. Zatim, omotajte desni deo podeljene kose oko repa i zajedno ih urolajte. Preostali deo kose uvucite ispod već urolane kose.

Korak br. 3: Koristeći šnalice učvrstite pramenove, a za kraj izvucite nekoliko pramenova uz čelo da biste uokvirili lice i neka gravitacija učini svoje do kraja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading