BELA MAJICA UZ SVAKI TIP GRAĐE Evo kako da uz običan komad izgledate bolje
Foto: Shutterstock

Upečatljiv nakit, uska suknja ili lepršave pantalone, visoke štikle i bela majica, s izrezom, kragnicom ili sasvim obična učiniće da izgledate ženstveno i elegantno.

Na vama je da izaberete šta ćete nositi uz majicu, ali obratite pažnju na građu tela, pa tako i birajte ovaj komad garderobe.

Uska ramena

Odaberite majicu sa kragnom koja pada do ključnih kostiju ili one sa okruglinom.To će skrenuti pažnju sa vaših ramena.

Široka ramena

Damama koje imaju široka ramena pristajaće majica sa širokom kragnom koja pak pokriva ramena.Ovaj detalj čini mnogo za isticanje ženstvene siluete.

Veće grudi

Jedinu stvar koju dame sa većim grudima treba da izbegavaju jeste dubok izrez.Umesto takvih majica birajte one sa blagim dekolteom.

Manje grudi

Upadljivi detalji poput malih džepova na majici odlično idu uz dame koje nemaju velike grudi.Na ovaj način ćete ih istaći i vizuelno povećati.Ako ne volite džepove, neki zanimljiv print preko grudi na beloj majici je odličan izbor.

"Jabuka" građa

Da biste pobedili u ratu protiv "krofnica" sa strane tamo gde vas preseca rub brushaltera, birajte belu majicu koja se blago širi ispod grudi, poput majica A-kroja. 

Građa peščanog sata

Izbegavajte široke majice koje će samo dodati još više na vaše obline. Istaknite idealne proporcije u uskoj majici koju ćete uvući u suknju s visokim strukom ili takav model pantalona. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading