Zaboravite na klasičan način pripreme: Musaka od belog mesa
Foto: Youtube/Printscreen

Sastojci: 

  • 700 g pilećeg filea 
  • 700 g krompira 
  • 1 mladi luk 
  • 3 jajeta 
  • 250 ml pavlake za kuvanje 
  • 150 g tvrdog sira 
  • 20 ml maslinovog ulja 

Priprema:

Isecite krompir, meso i luk. Posolite, pobiberite i začinite po želji, pa prelijte maslinovim uljem. Dobro promešajte i sipajte u tepsiju. 

Umutite jaja sa pavlakom za kuvanje, pa sipajte preko krompira i mesa. Pospite peršunom i rendanim sirom.

Pokrijte aluminijumskom folijom, pa na par mesta probušite nožem. 

Pecite u zagrejanoj rerni na 220°C oko 30 minuta. Zatim uklonite foliju i pecite na 200°C oko 15 minuta. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading