BOLJE OD HIJALURONA Običan aspirin posle 3 terapije, rešiće vas bora i akni
Foto: Printscreen

Koristite ovu magičnu pilulu na jedan od ova tri načina i konačno ćete se rešiti svih nesavršenosti lica.

Ne postoji osoba koja bi u bilo kom uzrastu rekla ne mladom i glatkom licu, ali ova ideja je za većinu ljudi nedostižna fantazija. Ipak, čini se da postoji rešenje dostupno svima, a to bi moglo biti vaše tajno oružje protiv starenja kože. To je običan aspirin.

Osim široke primene u medicinske svrhe, malo se zna da aspirin može pomoći da postignete lepu, blistavu i zdravu kožu, bez akni, bora i drugih nedostataka. Potrebno je samo da ga koristite na sledeća tri načina (ne sva tri, izaberite onaj koji vam najviše odgovara) i uverićete se posle samo tri primene!

Maska sa aspirinom i limunom

Sastojci:

3 aspirina,

3 kašike limunovog soka

Priprema:

Aspirin rastvoriti u limunovom soku i mešati da se dobije pasta. Operite lice čistom vodom, nanesite pastu i ostavite 10 minuta. Zatim uklonite masku sa puno vode.

Maska sa aspirinom, jogurtom i medom

Sastojci:

5 aspirina,

kašika jogurta,

pola kašike meda

Priprema:

Tablete aspirina iscedite i pomešajte sa medom i jogurtom, tako da dobijete jednoličnu smesu. Da bi ova maska delovala, prvo treba da stavite čistu pamučnu krpu natopljenu toplom vodom na lice da otvorite pore. Zatim sačekajte da se lice osuši, a zatim nanesite masku i ostavite da deluje 30 minuta. Isperite toplom vodom.

Piling sa aspirinom

Sastojci:

3 aspirina,

3 kašike mlake vode

Priprema:

Aspirin rastvorite u mlakoj vodi i dobićete pastu. Nanesite na čisto lice, ostavite da deluje 10 minuta, a zatim uklonite piling čistom, hladnom vodom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading