PRIPREMA ZA PROLEĆE  Pravo je vreme za uređenje vašeg kutka za opuštanje
Canva

U susret proleću i lepim dugim danima, svi tražimo kutak za odmor i uživanje. Vikendica u prirodi ili terasa u okviru kuće i stana, često je omiljeno mesto za opuštanje, a prvi topli dani su pravo vreme za uređenje ovog prostora.

Za razliku od srećnika koji žive u kućama i imaju ogromna dvorišta, većina onih koji žive u stanovima mašta o sopstvenom kutku izvan četiri zida. To je razlog zbog kojeg toliko cenimo ovih nekoliko kvadrata na otvorenom.

Zato je sada pravo vreme da očistimo terase i balkone, posadimo novo cveće i celim svojim bićem uživamo u svakom minutu slobodnog vremena u raju koji ćemo urediti po svojoj meri.

Za početak potrebno je da odaberemo pravu boju, pa zatim nameštaja, a naravno ne smemo zaboraviti i te sitne detalja koje će upotpuniti naš kutak u kojem ćemo uživati i odmarati.

Kao i svako renoviranje, tako i ovo iziskuje dodatne troškove, pa ako ste do sada to odlagali, mi ćemo vam otkriti tajnu kako da rešite ovaj problem i dođete do svog savršenog kutka.

PRIPREMA ZA PROLEĆE  Pravo je vreme za uređenje vašeg kutka za opuštanje

Promo

 

Dosta je bilo odlaganja

Svoje planove o idelanom kutku za uživanje tokom proleća i leta konačno možete realizovati, a u tome će vam pomoći nova ponuda keš kredita OTP banke koja traje do 31. marta. Kako bi omogućila svojim klijentima da sve svoje ciljeve i želje ostvare brzo, jednostavno i lako, OTP banka je za svoje sadašnje, ali i nove korisnike, pripremila novu ponudu sa atraktivnim uslovima za keš kredite.

Klijentima je na raspolaganju dinarski keš kredit bez troškova obrade, za iznos od 50.000 do 2.400.000 dinara. Za nove korisnike Praktik i Prestiž paketa, OTP banka je omogućila pogodnost u vidu oslobađanja od plaćanja troška održavanja računa u periodu od tri meseca.

Refinansiranje kredita bez odlaska u staru banku

Mislite da ne možete da podignete pozajmicu jer je već imate u drugoj banci? Ne brinite, jer ako vam je potreban dodatni keš ili jednostavno niste zadovoljni uslovima otplate zaduženja, možete da se odlučite za podizanje dinarskog kredita za refinansiranje u OTP banci. Proces je brz, jednostavan i omogućuje rešavanje obaveza i dodatnih izdataka. Takođe, svu komunikaciju s bankom čiji kredit želite da refinansirate, OTP banka preuzima na sebe sve do njegovog zatvaranja.

Osiguranje kao mudar potez

U svakodnevnom životu ljudi često troše novac olako i na nebitne stvari, ne razmišljajući dugoročno. Jedan od mudrih i odgovornih poteza je uplatiti životno osiguranje ili osiguranje usled gubitka posla, pošto to nije veliki mesečni izdatak, a može da znači puno. Na taj način se, uprkos nepredviđenim okolnostima, obezbeđuje otplata ostatka duga po kreditu. Klijenti koji to žele mogu da uplate i oba osiguranja.

Kako do keš kredita?

Ukoliko volite da koristite prednosti koje je digitalna tehnologija donela, a ne volite čekanje u redovima, gužvama, gde god se nalazili možete da podignete pozajmicu pomoću mobilnog telefona ili računara. Naime, kako bi ceo proces bio završen onlajn, OTP banka je svojim korisnicima omogućila mKeš ili eKeš opciju, koja ne zahteva odlazak u ekspozituru, uz period otplate od šest do 12 meseci za kratkoročni ili od 13 do 71 mesec za dugoročni online keš kredit, i to bez naknade za za obradu kredita do 31. marta.

PRIPREMA ZA PROLEĆE  Pravo je vreme za uređenje vašeg kutka za opuštanje

Promo

 

Uživajte u jednostavnom i brzom procesu jer uz mKeš ili eKeš možete da podignete onlajn keš kredit u iznosu od 50.000 do 600.000 dinara koji će nakon odobrenja vrlo brzo biti na vašem računu.

Zato, kada znaš, ne čekaš! Osmislite svoju savršenu terasu, iskoristite atraktivnu ponudu OTP banke, pravog partnera u realizaciji vaših dugo odlaganih želja, realizujte svoju ideju i prepustite se uživanju na svojoj terasi iz snova!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading