AKO NISTE ZNALI Ovaj nakit će obeležiti novu sezonu
Foto: Shutterstock

U nastavku otkrijte 5 vodećih trendova nakita za predstojeću sezonu.

Miks

Ovaj trend samo je nastavak onoga što smo već imali prilike da vidimo: kombinovanje toplih i hladnih nijansi plemenitih metala, različitih materijala, skupocenih i bižuterijskih komada, baš kao što to radi Keri u "And Just Like That". Misao vodilja je da nosimo ono što nas raduje i za nas ima neko posebno značenje, a u ovom slučaju ignorišemo savet Koko Šanel da pre izlaska jedan komad ostavimo kod kuće.

Jarke boje nakita


Baš kao i "dopamine dressing", ovaj trend podrazumeva boje koje nam podižu raspoloženje.Jarke i pastelne boje su u trendu, a osim skupocenog dragog kamenja, u svetu nakita nose se i inovativni materijali poput polimera, emajla, keramike i kože.

Maksimalistični komadi

Minđuše i prstenje koji se mogu uočiti "iz aviona" obožavaćemo u toplijim danima, a sve zahvaljujući Skjapareliju.Bilo da se radi o kristalima, skulpturama, raznobojnim ili zanimljivim vintage komadima, ovi dodaci svakom looku daju moćnu, futurističku dimenziju.

Biseri

Ovaj klasik ne može da izađe iz mode i uvek je u trendu.Na vama je samo da odlučite kako ćete da nosite i uz koju kombinaciju.Biseri i patike ovog puta takođe dolaze u obzir.

Minđuše koje prikrivaju čitavo uvo

Ovaj komad dolaze zajedno sa trendom minđuša za samo jedno uvo. Još jedan ekstravagantan trend uz pomoć kojeg će čitava kombinacija izgledati luksuznije i otmenije, a odavno nije rezervisan samo za modno najsmelije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading