NAJBOLJE POZE ZA HLADNE JANUARSKE NOĆI Zagrejte se zagrljeni

J. F. /alo.rs | Žena 24.01.2022 21:00

Kada dođu zimski dani, ne postoji ništa prijatnije od toga da se sklupčate u naručju voljene osobe. Ili možda postoji - se*s?

Foto: Shutterstock

Ove dve savršene poze za hladne dane će vam pomoći da podignete temperaturu u sobi.

Kašika s maženjem

Se*s u stilu kašike je savršena poza za hladne noći, jer su tela ljubavnika čvrsto pripijena jedno uz drugo. Njegov prednji deo tela savršeno greje vaša leđa, zadnjicu i ramena. Ovaj položaj je i te kako udoban za oboje, a ako vam je potrebno, preko sebe možete prebaciti i ćebe koje vam neće nimalo smetati. Kada doživite vrhunac, gotovo da uopšte ne morate da se pomerate da biste nastavili sa maženjem.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Lotosov cvet

Ne brinite, nije neophodno da se godinama bavite jogom da biste zauzeli položaj lotosovog cveta. Ovaj položaj predstavlja nešto na granici između položaja kaubojke i medveđeg zagrljaja. S njim započinjete tako što partner sedi prekrštenih nogu, a partnerka ima zadatak da se okrene ka njemu i udobno smesti u njegovo krilo. Suština je da žena noge i ruke obmota oko njega. Ovaj položaj je odličan jer su partneri povezani grudima, karlicom i svakako nogama, što im obezbeđuje kontakt kože celim telom.

Expand player
Pogledajte više