FRIZURE KOJE ĆE OBELEŽITI 2022. GODINU Šiške, sede i lude boje
Foto: Shutterstock

Neobične nijanse kose dominiraće prolećem i letom, a najviše će pristajati uz neobavezne forme koje ne zahtevaju previše vremena i preciznosti za oblikovanje.Takve frizure obožavaće generacije u dvadesetim, ali i dame koje čeznu za promenama.

S druge strane, za starije dame, više nego prošle sezone, akcenat je na prirodnom izgledu, bez skrivanja sedih vlasi.

"Lude" boje

Svetle, smele boje poput ružičaste, plave i zelene biće hit.Nijansiranje pramenova u ovim bojama i korišćenje kolor šampona biće među traženijim frizerskim uslugama.

Sede

Sede vlasi su uvek bile nepoželjne jer se tumače kao znak starenja, ali sve više žena želi da se odrekne redovnog farbanja. Glumica Endi Mekdauel pokazala je da je prirodni izgled uvek u trendu i ponosno, ne skrivajući sede, pozirala je na crvenom tepihu. "Budite ponosne na svoje sede", poručuju stilisti.

Šiške

Ne skraćujte šiške ponovo ako ste to učinili pre mesec dana. "Izrasle" šiške biće megapopularne u 2022. godini. Volumen spreda daće vašoj frizuri novi oblik, a ako baš želite da budete u trendu, skratite ih samo malo u sredini. Najpopularnije će biti baš takve, kakve su nosile dame sedamdesetih godina prošlog veka.

Crna i smeđa boja

Crna boja kose vraća se na velika vrata! Frizeri kažu da će crna boja biti jednako popularna kao i plava u poslednjoj deceniji. Smeđa je namenjena prirodnim brinetama, ali i onim damama koje žele da istaknu crte svog lica. Sjajna, negovana kosa je u prvom planu, pa dodatno obratite pažnju na pravilnu negu kose.

Bob

Bob je najlepša frizura 2021. godine i neće tako brzo nestati iz frizerskih kataloga. Laka je za održavanje i pristaje uz svaki oblik lica.

Šišanje na ravno

Ravno šišana kosa kao ravnoteža bobu biće posebno izražena kod žena s dugom kosom. Ma koliko štetno bilo, prese i pegle ponovo će vladati među frizerskim alatkama. Razdeljak na sredini i strogo ravna kosa!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading