SVETSKI FRIZERI NAJAVLJUJU OPTIMIZAM ZA 2022. Spremite se, ove boje kose će dominirati iduće godine
Foto: Printscreen/instagram

Pre nego što zakažete frizera obavestite se koji će trendovi kad je kosa u pitanju, dominirati u 2022. godini! Svetski frizeri su iskazali svoje mišljenje, i doneli su mnogo noviteta za sledeću godinu!

Zlatni pramenovi u kosi neće tako lako sići sa trona. Najpre zato što daju licu nežan izgled, a profesionalni frizeri naglašavaju da čine da izgledamo mlađe. Ukoliko želite stajling opuštene, spontane devojke koja je uvek doterana i zrači optimizmom plavi pramenovi u kosi mogu doprineti opštem utisku.

Foto: Printscreen/instagram

 

Budite svesni da ako se naglo odlučite za ovu frizuru i posvetljujete crnu ili izrazito braon kosu može doći do oštećenja krajeva. Zato ne zaboravite na hidrataciju i prirodne maske za oporavak kose. Sada na tržištu postoje brojni šamponi koji će naglasiti zlatnu nijansu kose i sprečiće ispiranje farbe.

Vreme je i za crvene pramenove ili farbanje celokupne kose u crveno. Ovog puta reč je o toplim nijansama koje nisu upadljive i daju nežan izgled licu. U toku zimskih dana izdvojiće vas i učiniti autentičnim, a u letnjim mesecima izgledaju krajnje elegantno. Ako uživate u pravljenju pletenica i drugih frizura crvena koja može naglasiti vaš stil i umeće.

Foto: Printscreen/instagram

 

Crvena je previše za vas i želite da zadržite svetlu nijansu ali da izgledate ozbiljnije? Izaberite klasičnu nijansu smeđe i naglasite je loknama. Uvijena kosa odiše samopouzdanjem i predstavlja klasiku koja će naglasiti vašu samouverenost i ozbiljnost. Idealna je za poslovne sastanke ali i opušten dnevni izgled. Sa ovakvom plavom, nećete izgledati poput tinejdžerke!

Foto: Printscreen/instagram

 

A sada, usresredimo se na braon boju kose koja je nepravedno zaboravljena. U proteklim godinama fokus je bio na svetlim nijansama i braon boja je povučena iz priče. U 2022. Godini se vraća i pokazuje nam koliko sofisticirano izgleda. Nazivaju je i bojom čokolade i sa njom kosa deluje negovano i prirodno. Iskrzali krajevi se manje vide, a  lokne i blagi talasi savršeno pristaju ženama uz braon boju kose. Iskorsite je ako imate dugu kosu i zablistajte.

Foto: Printscreen/instagram

 

Za kraju kosu se tokom 2022. godine preporučuje upečatljiva crna nijansa, koja vam daje na važnosti. Uz nju možete kombinovati različitu boju ruževa i poigravati se sa senkom na očima. Uz prirodan izgled lica ali i zanimljivu priču crna kosa se dobro snalazi, što je privilegija najboljih.

Pramenovi sa sivim prelivom postali su vrlo popularni, a sve više dama ih bira, bez obzira na godine. Ova frizura je elegantna i sofisticirana, i svima dobro pristaje. 

Komentari (0)

Loading