KAKO ISPEĆI SOČNO MESO IZ KESE: Idealan recept za nedeljni ručak, prava gozba ukusa i mirisa!

Bakina Kuhinja | Žena 17.10.2021 14:00

Veoma je lako, a rezultati su neverovatni

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

meso piletina ili svinjetina

Za premazivanje

so. začini za piletinu

ulje nekoliko kašika

1 kašičica senfa

1 kašika soja sosa

4 čena izdrobljenog belog luka

malo origana

čili

malo bibera

1 kašičica ml. crvene paprike

Priprema :

Sve sastojke izmešati  pa premazati meso i poredjati u kesu. Kao prilog možete u ostatak marinade naseći krompir, šargarepu crvenu svežu papriku .

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Ja sam dodala i par kolutova domaće dimljene kobasice. Sve izmešati i rasporediti u sredinu kese, Saviti otvor mogu se vezati i  izbušiti je da izlazi para.

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Kesu staviti na rešetku koja stoji u plehu.Peći na 240 stepeni C oko 50 min pa izvaditi otvoriti kesu ili je odozdo malo izbužiti da se ocedi u pleh višak tečnosti.

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Vratiti u rernu i peći još dok sve ne porumeni.

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Služiti toplo.

Expand player
Pogledajte više