KRALJICA ORALA Savladajte male tajne velikih majstora
Shutterstock/Mikhail_Kayl

Kada stvarno kliknete s partnerom, felacio može biti sjajan način za bustovanje ljubavi. Se*sualne terapeutkinje otkrile su i šta bi trebalo znati da biste svoju oralnu se*sualnu igru doveli na viši nivo. Naravno, ako to želite i ako vas to loži.

Pokažite oduševljenje

Vaš partner će uživati ako zna da i vi uživate. Dakle, ukoliko razmišljate o felaciju, ne skrivajte svoj entuzijazam. Kako? Uspostavite kontakt očima - napravite svesne pauze kako biste prebacili pogled s pei*sa na njegove oči. Recite mu koliko ste napaljeni - pohvalite koliko vam je težak u ustima i koliko vas to uzbuđuje. Pitajte ga šta želi.

KRALJICA ORALA Savladajte male tajne velikih majstora

Foto: Shutterstock

 

Uključite obe ruke

Iako se felacio računa kao oralni se*s, to ne znači da sav posao treba da rade usta. Ako počnete da osećati bol u vilici ili umor nakon nekoliko minuta, prebacite deo posla u svoje ruke. Omotajte dominantnu ruku oko pe*isa, a zatim dodajte usta. Pomerajte ruke i usne gore-dole po pe*isu. Uvedite drugu ruku u igru nakon nekog vremena, pa krenite i dalje od penisa - uključite maženje ja*a ili stimulaciju bradavica, recimo.

Ne plašite se pljuvačke

Većina se slaže da dobar felacio zahteva puno vlage. Ne želite da preterate do te mere da vam ruka klizi na sve strane, ali pokušajte sa malo se*si pljuckanja kad god osetite da koža pe*isa zapinje.

KRALJICA ORALA Savladajte male tajne velikih majstora

Foto: Shutterstock

 

Neka jezik bude mek i labav

Tokom felacija vaš jezik pruža toplinu, teksturu i vlagu, a da biste pojačali taj osećaj, neka jezik ostane mekan u ustima kada se krećete gore-dole, a zatim pomoću vrha jezika pratite glavu i frenulum. Takođe možete koristiti ravnu stranu jezika za lizanje od dna do vrha i nazad.

Recite „ljubičasto“

Dok ste u akciji, pokušajte da držite usne u blago ribljem položaju - kao da ćete reći „ljubičasto“. Reč prirodno pretvara vaše usne u savršen položaj za idealno usisavanje.

KRALJICA ORALA Savladajte male tajne velikih majstora

Foto: Shutterstock

 

 

Promenite sliku

Prezentacija je sve!  Ako je partner na krevetu, a vi ste mu među nogama, pomerite se u stranu. To će mu omogućiti pun pogled na vaše telo. Takođe, probajte  različita mesta za akciju, recimo, uza zid ili ispred ogledala.

Legendarno duboko grlo

Pe*is duboko u vašem grlu definitivno je napredna veština. Ne samo da je to muškarcima fizički prijatno, već im je i neverovatno uzbudljivo da vide kako cela dužina pe*isa nekako stane u usta. Ipak, pokušajte ovo samo kad možete dobro da dišete kroz nos i da savladate nagon za povraćanjem. Jezik sve vreme treba da bude isplažen, kao kod doktora pa morate reći „aaaa“ dok vam gleda grlo. Kod ovoga je najbitnija vežba, pa se bacite na posao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading