Pogledajte šta vam stoji pored vrata: Ako imate ovu stvar odmah je se rešite, jer vam koči napredak
Foto: Pixabay

Važno je da svaka sitnica u domu bude na određenom mestu, ali postoje i stvari koje prema ovom načinu životne filozofije donose negativnu energjiju.

Ako osećate nedostatak harmonije u svojoj kući, rešite se ovih stvari.

Okrnjeno posuđe

Ako imate u kući okrnjene šolje, čaše, tanjire vreme je da ih zamenite novim. Feng shui stručnjaci tvrde da takvo posuđe donosi lošu energiju svakom ko ga koristi, i da posebno utiče na materijalno stanje. Bolje kupite najjeftiniji novi komplet posuđa nego da koristite skup, ali oštećen.

Hrpa starih novina, papira i knjiga

Ako volite da imate stare časopise, čuvajte ih na policama, a ne podu ili uglu sobe. Ako se nalaze razbacani po stanu privlače negativnu energiju.

Cipele ispred vrata

Ako imate naviku da obuću odlažete ispred vrata, prestanite to da radite. Prema Feng shui pravilima to donosi nesklad, a posebno ako su cipele prljave.

Prljava odeća u uglu sobe

Svima nam se nekada dogodilo, iako to nerado priznajemo, da prljavu odeću odložimo u ugao sobe. Ipak, malo ko od nas zna da je ovo po Feng shui stručnjacima najveća greška i da to odnosi svu pozitivnu energiju iz kuće. Odeću koju smo nosili smemo da odlažemo isključivo u korpu za veš.

Komentari (0)

Loading