SPREMITE VRHUNSKO VARIVO Fantastični kelj sa suvim rebrima i kobasicom, ukus koji se pamti
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

1 glavica kelja
1 praziluk
2 zelene paprike
200 gr suvih rebara
100 gr suvih kobasica
2 šargarepe
2 krompira
1 paradajz
2 čena brelog luka
malo peršunovog i celerovog lista
ulje, aleva paprika
začin so
1 kašičica brašna

Priprema:
Na ulju propržiti seckan praziluk ili glavicu luka, papriku i šargarepu dodati malo aleve paprike. 

SPREMITE VRHUNSKO VARIVO Fantastični kelj sa suvim rebrima i kobasicom, ukus koji se pamti

Foto: Bakina kuhinja

 

Dodati isečena rebra.Kelj iseči na kocke i malo blanširati. 

SPREMITE VRHUNSKO VARIVO Fantastični kelj sa suvim rebrima i kobasicom, ukus koji se pamti

Foto: Bakina kuhinja

 

Dodati u dinstan praziluk oceđen kelj. Dodati seckan krompir.
Kuvati na malo tečnosti oko 30 min. Na ulju propržiti kobasice pa ubaciti u kelj i kuvati par minuta...

VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading