MUZIKA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK Devica završi na šanku, bik da sve pare na muziku, a rak...
Promo

Ovako se vesele horoskopsi znaci.

Ovan

Prvi znak horoskopa obožava klasičnu muziku i u njoj nalazi inspiraciju. Omiljeni su mu Vagner i Mocart, ali ne beži ni od jačeg, modernijeg zvuka. Tako će se opredeliti za kultnu grupu Sex pistols ili Coldplay.  Mesta sa ovakvim provodm su odlična opcija za ovaj znak, koji je u stanju da lumpuje do jutra. 

Bik

Drugi znak po redu voli pop i rok, a naročito stariji zvuk, kao što su Bitlsi ili Rolingstonsi. Preferira i muziku iz filmova, posebno onih avanturističkih ili naučno-fantastičnih. Kada je reč o klasici odabraće Bramsa i Čajkovskog. Voli i etno muziku, trubače, sevdalinke. Voli muzičare oko stola i ne štedi kad muzici daje novac za omiljenu pesmu.

Blizanac

Blizanac će se rado opredeliti za ljubavne pesme, kao što su one Frenka Sinatre ili grupe Aba. Obožavaju i pop i RnB koji je izvodi Majkl Džekson, a uživaće i u muzici iz mjuzikla. Prija im i rejv, haus ili tehno. Kada govorimo o klasičnim delima, biraju ona od Vanera, Šumana, Glinke. 

MUZIKA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK Devica završi na šanku, bik da sve pare na muziku, a rak...

Foto: Shutterstock

 

Rak

Rak je sam po sebi romantičan, pa bira i takvu muziku. Na njegovom omiljenom repertoaru naći će se Selin Dion i Vitni Hjuston. Uz muziku voli da razmišlja o prošlosti. Uz to se slažu i evergrin kompozicije, kao i izvorna narodna muzika, a posebno tonovi violine.

Lav 

Dramatični Lav voli upravo ovakve ritmove. Biraće Vagnera, Betovena, Rahmanjinova, a kada je reč o novijem zvuku, neće zaobići Black Sabath, niti Pink Floyd. Voli da đuska celu noć, pa mu prija i tehno.

Devica

Ovaj znak voli muziku koja umiruje. Ako govorimo o klasici, to su Vivaldi i Mocart. Obožava zvuk violine, a svakako i flaute. Rado proučava i istoriju muzike, kako bi u njoj potpuno uživala. Devica uz muziku tamburaša podiže atmosferu i onda kada ona splasne. Može da zaigra čak i na šanku!

Vaga

Vaga će rado poslušati Štarusa, Šuberta i Mendelsona. Oborićete je sa nogu ukoliko joj posvetite neku pesmu Frenka Sinatre ili Barbare Strejsend. Ipak, ovom znaku prija i kantri muzika, kao i Nik Kejv. Čim dođe kući, uključuje muziku, a prijaju joj i pop balade. Kada je provod u pitanju, splavovi su mesto za ovaj znak.  

Škorpija

Osmom znaku horoskopa prija klasika Satija i Bartoka, a posebno džez. Ukoliko planirate doček nove godine restoran sa sastavom koji svira ovu muziku biće pun pogodak. Naravno, strastvenost ovog znaka dolazi do punog izražaja u boemskoj atmosferi.

MUZIKA ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK Devica završi na šanku, bik da sve pare na muziku, a rak...

Promo

 

 

Strelac

Ako neko voli filmsku muziku to je strelac! Rado će poslušati i izvođenje Leonarda Koena i Džonija Mičela. Ovaj znak voli zvuk bubnjeva, kao i ritam Dalekog istoka ili plemena iz Afrike. Ako bira kafansku muziku, bira onu u restoranu koji je popularan.

Jarac

Deseti znak uživa u opri i džezu. Brajan Feri i Tom Vejst omiljeni su pevači. Naravno, pesme koje Jarac bira moraju da nose pouku, ne toliko ljubavnu, koliko društvenu. Opustiće se i u kafani, ako je muzika prava kao i vino. 

Vodolija

Vodolija voli kada se u kompoziciji čuje više ritmova. Džez, elektronska i akustična muzika u lepom sklopu prijaće ovom znaku. Od izvođača se posebno ističe Dejvid Bouvi. Uživa i u vizanstijskoj muzici, kao i u zvuku gitare. Međutim, diskoteke, splavovi i klubovi mesta su na kojima predstavnici ovog znaka često osvanu. 

Ribe

Ribe strastveno uživaju slušajući Baha, Verdija, Pučinija, Šopena. Vole srednjevekovnu muziku, kao i onu različitih kultura. Džudi Garland je njihov favorit. Obožavaju i balet. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading