SVI IMAJU RAZLOG: Zbog čega se horoskopski znaci odlučuju na raskid?
Foto: Shutterstock

Ovan 

Posesivnost. Ne možete podneti posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni i želite imati svoj vlastiti život izvan vašeg odnosa.

Takođe, želite imati svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik 

Nepoštovanje. Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svako ko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života.

Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci

Rezervisanost. Ne možete biti s nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i trebate partnera koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska.

Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj osobnosti.

Rak

Zatvorenost. Ne možete biti s nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas.

Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav

Sramežljivost. Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim ko barem to neće pokušati.

Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov.

Ako ste s nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećaćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica 

Neambicioznost. Vama je bitna karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe  ima i svoje vlastite.

Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

Vaga 

Negativnost. Vi ste pozitivna osoba i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podneti negativnog  ili dramatičnog partnera.

Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

 

Škorpija

Laganje. Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je  verovatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bela laž.

Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strelac

Lenjost. Ne možete biti s lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, verovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje.

Dakle, vi trebate pronaći nekoga ko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.

Jarac 

Neodgovornost. Ne možete biti s nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim ko ne zna što želi. Vi znate što želite i uvek to i dobijete, želite nekoga ko se može brinuti za vas, jer vi uvek vodite brigu o svima ostalima.

Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete uvek osećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

Vodenjak

Praktičnost. Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog  partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu.

Trebate nekoga ko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe

Neosetljivost. Vrlo ste osetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osećaje je dovoljno dobar razlog da odete.

Ne možete biti s nekim ko je sebičan, trebate nekoga ko ima veliko srce.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading