PORED NJIH VAM NEĆE BITI DOSADNO: Najduhovitiji znaci Zodijaka
Foto: Shutterstock

Blizanci

Moguće da je povezano s dualnošću njihovog karaktera, ali Blizanci su prirodni zabavljači. Stavite ih u sobu punu nepoznatih ljudi i bićete svedoci njihove magije: sa svima će se sprijateljiti i zabaviće društvo s takvom lakoćom da će tražiti još.

Strelac

Brzi i okretni, Strelci mogu pronaći smešnu stranu u svakoj situaciji. Blagoslovljeni nedostatkom filtera često će izgovarati potpuno neočekivane stvari u prostorijama ispunjenim neugodnom tišinom. Precizna i duhovita opažanja stvarnosti ponovno će vas nasmejati i u neugodnim situacijama.

Lav

Ono što Lavovima nedostaje na komičnoj strani, bogato nadoknađuju svojom harizmom. Oni su pravi kraljevi komedije: teatralnost pokreta i priče će vas upoznati s posebnim svetom lavlje stvarnosti, koji stoji nasuprot svih konvencija.

Vaga

Kao najdruštveniji znak Zodijaka Vagama je lako svoju kreativnost usmeriti u besprekorne i neponovljive šale (niko drugi ne može to izvesti kao oni, a ni Vage same nemaju potrebu istu šalu izgovarati dva puta).

Ovan

Ovnovi su beskrajno inteligentni u svojim duhovitim izjavala, s ironičnim igrama reči i povremenim pokazivanjem visokog stepena nepoštivanja konvencija – naravno, sve to s izuzetno ozbiljnim izrazima lica. Jednostavno ne znate odakle vas je ta šala snašla, a voleli biste da ste je se vi dosetili.

Devica

Device nisu zabavljači kao Blizanci i Lavovi, ali obožavaju da se užive u ulogu i sugovornika mogu dovesti do suza svojim satiričnim komentarima i ironičnim primedbama.

Komentari (0)

Loading