OSTAVLJAJU ŽENE BEZ DAHA: Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka važe za najveće šarmere
Foto: Shutterstock

Bik

Iako je gotovo nesvestan svoje senzualnosti Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umeća Kamasutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak ume da priredi vatromet emocija i pažnje. On će vam pružiti takav doživljaj da ćete se osetiti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvesno privuku i one koje ne bi želeli.

Blizanci

Oni su kraljevi šarma, retko koja bi im mogla odoleti. Oni uživaju u igri zavođenja, vole dobru komunikaciju,a uvek imaju neku zanimljivu priču čime i osvajaju suprotni pol. Nikada "ne pucaju" na seks kao prioritet već na intelekt, po čemu se i izdvajaju iz mase., a svojim pozitivnom stavom vrlo lako vežu za sebe onu koju su zacrtali.

Škorpija 

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton. Ovog muškarca je teško ne primetiti. Njegov zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud, ne može vas ostaviti ravnodušnom. Ovo je znak koji duboko oseća i njegova intuicija je izražena do te mere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom na to da je u emotivnom smislu veoma predan uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njegovo umeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading