HOROSKOP ZA UTORAK, 9. MAJ Ovnu i Strelcu veliki uspeh na poslu, Devici rešavanje ljubavnih problema
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju finansija, ukazuje na konačnu stabilizaciju vašeg  finansijskog plana. To će vam doneti efikasnost i natprosečne rezultate na poslu. Poslovni pregovori će biti konstruktivni i doneti prosperitet. Uspeh u trgovini i saradnji sa inostranstvom.

Ljubav: Očekuje vas stabilizacija u odnosu s partnerom. Ako je bilo ljubomore ili nesuglasica, sada ćete to uspešno prevazići zajedničkim naporima. Slobodne Ovnove očekuje ljubav na prvi pogled sa jednom Vodolijom. 

Zdravlje: Više se odmarajte. Iscrpili ste se tokom konačne finalizacije poslova.

Bik

Posao: Povoljni aspekti u vašem znaku donose vam bitna dešavanja na poslovnom planu. Ovaj period obeležiće brojni sastanci i odlična prilika da u značajnoj meri unapredite svoje finansije. Poseban uspeh vas očekuje u trgovini i ukoliko radite u finansijskom sektoru.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom se popravlja. Do većeg zbližavanja će doći zato što ćete zajedničkim snagama prevazići jedan problem u okviru vaše porodice. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom, i to preko prijatelja.  

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

Blizanci

Posao: Povoljni aspekti doneće vam širi uvid u poslovnu situaciju i šta je to što zaista želite da radite. Svesni ste toga da želite da odaberete ono pravo, a ovi aspekti vam donose duboke uvide i neverovatnu inspiraciju. Ostvarićete uspeh s inostranstvom i na ispitima.

Ljubav: Ovaj period obeležiće unapređenje kvaliteta vaše komunikacije s partnerom. O svemu ćete se daleko lakše dogovoriti i prevazići ćete ranije nesuglasice. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa jednim fatalnim Bikom.

Zdravlje: Glavobolja koja lako može preći u migrenu, ukoliko je zanemarite.

Rak

Posao: U okviru vaše komunikacije sa saradnicima, ovaj period će vam doneti nastavak saradnje koja je iz nekog razloga ranije bila prekinuta. Poboljšanje komunikacije i uspešno prevazilaženje nekih administrativnih problema. U ovom periodu možete odlučiti da započnete novu saradnju.

Ljubav: Pred vama je period stabilizacije u komunikaciji sa partnerom, jer ćete uspešno prevazići raniju krizu poverenja. Nesporazumi će biti vaša prošlost. Slobodne Rakove očekuje početak nove veze sa osobom koja će im se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Povoljan aspekt doneće vam rešenje nekog ranijeg problematičnog odnosa na poslu, kao i rešenje neke nesuglasice koja je postojala zbog nedostatka nekog dokaza. U svakom slučaju, očekuje vas prosperitet i usvajanje inovativnih metoda. 

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kratku krizu poverenja. Pa ipak, aktiviranjem pozitivnih energija, sve što je bilo tajno i maglovito, sada iščezava. Tako će i vaš odnos s partnerom preći na viši nivo. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Vodolijom.

Zdravlje: Nervoza, napeti ste bez vidnog razloga.

Devica

Posao: Povoljni aspekti u vašem polju inostranstva i obrazovanja, ukazuju na uspeh u saradnji s inostranstvom i profesionalnom usavršavanju. U ovom periodu imaćete uspeh kroz saradnju sa inostranstvom, putovanja, kao i ispite. 

Ljubav: Vaše novo poznanstvo sa osobom koja živi daleko od vas ili ima posao koji podrazumeva česta putovanja uskoro bi trebalo da se stabilizuje. Očekuju vas susreti i zadovoljstvo u lepo provedenom vremenu. Device koje su u vezi uspešno će prevazići krizu.

Zdravlje: Disbalans hormona. Potrebno je da uradite nalaze.

Vaga

Posao: Povoljni aspekti doneće vam podršku jedne uticajne osobe u vašim nastojanjima, kao i to da će neka nejasna, problematična situacija na poslu biti rešena u vašu korist. Povoljni aspekti doneće vam poboljšanje na finansijskom planu.  

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kratkotrajan period krize poverenja. Međutim, to svedoči o višku emocija i nesigurnosti vašeg partnera. Zato je neophodno da uz podršku planeta razgovorom s partnerom odagnate sve njegove sumnje.

Zdravlje: Pad imuniteta. Unosite više vitamina i minerala, ali i vode, takođe.

Škorpija

Posao: Povoljni aspekti doneće vam daleko bolju organizovanost, ali i podršku nekih uticajnih osoba, koje vam mogu pomoći da pređete na bolje i plaćenije radno mesto. Uprkos tome što su vam planete naklonjene, može se pojaviti neko ko vam zavidi.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu upoznati veoma privlačnu osobu preko društvenih mreža. Ovaj period vam donosi složeniju ljubavnu scenu, pa se pored trenutne simpatije može pojaviti osoba iz vaše prošlosti. Moguća je dilema. Razmislite dobro o sledećim kloracima, kako se kasnije ne biste kajali.

Zdravlje: Izbacite slatkiše.

Strelac

Posao: Povoljni aspekti unaprediće vašu poslovnu komunikaciju i ubrzati vašu saradnju s inostranstvom. Poseban uspeh možete očekivati u okviru trgovine, politike i prava. Veliki broj planeta pruža vam podršku da ostvarite prosperitet. Unapređenje finansijske situacije kroz inostranstvo.

Ljubav: Period u kojem ćete se povremeno osećati neshvaćenim od strane partnera i ukućana, ali na sreću, to će kratko trajati. S partnerom ćete imati otvoren i konstruktivan razgovor i rešiti sve otvorenošću i iskrenošću.

Zdravlje: Probavne smetnje, izbacite masnu, začinjenu hranu.

Jarac

Posao: Povoljni aspekti doneće vam uspeh u polju kreativnosti. Poseban napredak ćete postići ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, kao što je oblast dizajna ili u okviru umetnosti. Budući da se ovo polje odnosi i na oblast prosvete, Jarčevi koji se time bave, ostvariće odlične rezultate.

Ljubav: Ovaj period je povoljan i u okviru vašeg odnosa sa partnerom, jer podržavate i verujete jedno u drugo. To razumevanje doneće vam prelazak na viši nivo komunikacije i kvalitetnije zajedništvo.

Zdravlje: Unosite više vode, a izbegavajte gazirana pića i alkohol.

Vodolija

Posao: Povoljan aspekt doneće vam definisaniji odnos s poslovnim saradnicima i nadređenima, kao i značajnu podršku jednog od njih. Vaše autentične ideje upravo u ovom periodu mogu da naiđu na podršku uticajnih osoba, spremnih da vas finansiraju. Uspeh vas očekuje ako se bavite umetnošću.  

Ljubav: Slobodne Vodolije konačno mogu da upoznaju osobu koja će zaokupiti njihovo interesovanje, i to preko društvenih mreža ili na nekom putovanju. Vodolije koje su u vezi očekuje lep i harmoničan period.

Zdravlje: Više se krećite, postali ste prilično neaktivni.

Ribe

Posao: Povoljan aspekt stavlja akcenat na visok stepen vaše efikasnosti u okviru poslovnih sastanaka i pregovora. Uspostavićete novu saradnju, koja vam može doneti finansijski uspeh na dugoročnom nivou. Očekuje vas obnavljanje ugovora s inostranstvom.

Ljubav: Ovaj period je povoljan za vaš odnos sa partnerom u tom smislu da prevaziđete neke ranije probleme i dileme. Daćete sve od sebe da sprečite dalje udaljavanje. Ukoliko to jednim otvorenim razgovorom ne učinite, stvari bi mogle krenuti po zlu.

Zdravlje: Problemi sa disanjem, uradite neophodne analize.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading