ČESTO SU VRLO TALENTOVANI: Horoskopski znaci koji imaji najveće šanse da ostvare muzičku karijeru
Foto: Shutterstock

VAGA

U ovom slučaju je vladalac znaka takođe Venera, prefinjena i senzualna. Ona kao takva doprinosi glamuru na sceni. Vage vole da budu u centru pažnje i podarena im je gracioznost. Uživaju u muzici, ali ovde je Venera pružila najpre ljubav prema operi i klasici. Takođe, ritam u muzici neće niko bolje osetiti od njih. Ne oskudeva im nadarenost za ples i balet.

BIK

Bikom vlada planeta Venera koja je pored toga što je simbol lepote i uživanja ujedno, i planeta koja vlada umetnošću. Ples i muzika su njeni favoriti. Bik kao znak u horoskopu pretstavlja grlo i glasne žice. Otuda neretko se nađe baš u muzičkim vodama. Njihove glasovne sposobnosti ne može niko da dostigne, a kako su po prirodi veliki hedonisti vrlo im je naglašena ljubav prema pevanju. Ako se na nekoj žurci neko od gostiju dohvati mikrofona, znajte da je to Bik.

RIBE

Talenat za muziku nema niko kao pripadnici znaka Riba. Vladajuća planeta Neptun im daruje visok stepen osećajnosti i senzibiliteta. Ribe u horoskopu simbolišu stopala otuda su veliki plesači rođeni baš u ovom znaku. One takođe imaju lep glas i umeju biti vrsni pevači. One bez muzike ne bi mogle da zamisle ovaj svet. Njih čista emocija vuče na to polje i neretko im muzika biva profesija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading