HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. MAJ Vodoliji propadaju planovi, Vagi kratkotrajna veza, Blizancima šansa za poslovno napredovanje
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Sledi vam prilika da napredujete i da ostvarite mnogo bolju zaradu nego u prethodnom periodu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne preokrete.
LJUBAV: Ukoliko imate planove za brak sada sa partnerom možete da razjasnite neke detalje oko organizacije venčanja. Spremni ste za važne promene kada je u pitanju ljubav.
ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži. Sudbina je na vašoj strani danas, pa bi mogli da rešite i neke tegobe ako postoje od ranije.

BIK

POSAO: Imaćete sreće pri ostvarenju poslovnih kontakata. Osoba koju budete upoznali danas će vam mnogo pomoći u budućnosti. Spremni ste da poradite na svom poslovnom imidžu.

LJUBAV: Udvara vam se osoba za koju niste preterano zainteresovani. Radije ćete sačekati, drugu, bolju priliku. Vama je potreban neko poseban kako biste mogli emotivno da se pokrenete.
ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom i rekreacija umerenog tipa. Niste spremni za naporne treninge ali povremeno vežbanje će vam pokazati odlične rezultate.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnaćete sve brige koje ste na ovom polju imali. Osmehuje vam se i šansa za poslovno napredovanje.
LJUBAV: Budi vam se interesovanje prema osobi koju upoznajete preko prijatelja. Uskoro će se među vama desiti prve varnice koje bi kasnije mogle da se pretvore u pravi plamen ljubavi.
ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate, štetne supstance, unos lekova na svoju ruku itd. Maksimalno se potrudite da živite zdravo i da vodite računa o sebi.

RAK

POSAO: Povoljan je dan za predstavljanje vaših ideja pred drugima. Možete da očekujete pozitivan ishod situacije. Pred vama je pravi trenutak za akciju!
LJUBAV: Odličan je dan za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni da na ovom polju donesete važne odluke.
ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Osećate se odlično u svojoj koži. Danas bi trebali da budete puni energije i da se osećate dobro. Posvetite se bavljenju sportom.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. MAJ Vodoliji propadaju planovi, Vagi kratkotrajna veza, Blizancima šansa za poslovno napredovanje

Foto: Shutterstock

 

LAV

POSAO: Lako završavate sve ono što ste planirali za današnji dan. Moguće je da uskoro planirate i godišnji odmor. Spremni ste da se malo odmorite i udaljite od posla.
LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam od samog početka otvoreno pokazati interesovanje. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni.
ZDRAVLJE: Sve bolje stanje vam dolazi kada je u pitanju polje zdravlja. Očekuje vas faza koja bi mogla da vam donese oporavak nakon nekog tretmana ili intervencije na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Isplatiće vam se rizik u koji budete ušli. Današnji dan vam je jako povoljan za polje novca.Važno je da budete spremni da donesete konačne odluke na ovom polju.
LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je flert sa osobom koja to nije. Device koje su zauzete mogu da očekuju nepromenjeno stanje danas. Sa partnerom nemate sjajan odnos.
ZDRAVLJE: Očekuje vas odlično stanje na ovom polju! Zdravlje vam je jako dobro iako ste na drugim poljima opterećeni. Izdržljivi ste i dobro podnosite sve okolnosti u kojima se nalazite.

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti pred drugim kolegama i saradnicima. Dobićete podršku poslovnog okruženja za sprovođenje sopstvenih ideja.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu avanturu sa osobom koja ne može da vam pruži više od toga. Spremni ste da budete u kratkotrajnoj vezi kako bi zadovoljili trenutne hirove.
ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i pazite na svoje zdravlje. U narednom periodu će vam pluća biti naglašena kao veoma slaba tačka. Budite spremni da menjate loše navike.
HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. MAJ Vodoliji propadaju planovi, Vagi kratkotrajna veza, Blizancima šansa za poslovno napredovanje

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete dan tokom kojeg će se na polju posla pojaviti neke kočnice. Pokažite strpljenje kako biste okolnosti u kojima se nalazite uspeli da rešite na pravi način.
LJUBAV: Imate manje nesuglasice sa voljenom osobom ali postoji mogućnost da sve to rešite i da dođete do kompromisa. Pred vama je faza u kojoj ćete ipak uspeti da nađete zajednički jezik.
ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju u ovom periodu i to bi moglo da vam se dešava na nervnoj bazi. Važno je da nađete bolji način da se sa svojim emocijama izborite.

STRELAC

POSAO: Pokušajte da popravite odnos sa nadređenima kako bi oni stekli više poverenja u vas. Mogli biste da dođete do značajnog poboljšanja situacije na poslovnom polju.
LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje da joj se više posvetite. S druge strane, vama je potrebna distanca jer vam se emocije hlade i osećate da dolazite do prezasićenja.
ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Očekuje vas period u kojem će vam zdravstvena situacija biti jako dobra. Potrudite se da iskoristite maksimalno današnji dan!

JARAC

POSAO: Potrebno vam je više vremena nego što ste očekivali kako bi obavili sve poslovne obaveze. Dajte sve od sebe kako bi na poslovnom polju ostvarili dobro stanje.
LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od udvarača ali i dalje niste spremni da mu date zeleno svetlo da napravi korak dalje. Moguće je da nemate dovoljno poverenja i dalje.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom kod vas. Očekuje vas period koji može da vam donese određene poteškoće na polju zdravlja. Dosta toga vas sada muči na ovom polju.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. MAJ Vodoliji propadaju planovi, Vagi kratkotrajna veza, Blizancima šansa za poslovno napredovanje

Shuterstoock

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se neki planovi poremetiti i da nećete uspeti da ostvarite baš sve što želite. Poslovno polje vam sada nije baš dobro prikazano.
LJUBAV: Ukoliko budete skrivali od voljene osobe neke stvari, rizikujete samo da napravite još veći problem u vezi. Važno je da ipak na neki način poradite na iskrenosti.
ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme zbog loše koncentracije. Čuvajte se i nekih mogućih manjih povreda.

RIBE

POSAO: Niste spremni za nove poduhvate kada je u pitanju posao. Moguće je da vam treba neko vreme da napravite novi plan kako biste mogli da se oporavite od gubitaka iz prošlosti.

LJUBAV: Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da sve više razmišljate o prekidu veze. Pred vama je faza koja vam donosi manje prepreke na polju emocija.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura je naglašena kod vas u ovoj fazi. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da vodite više računa o svom zdravlju. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading