HOROSKOP ZA SREDU, 3. MAJ Prijatno iznenađenje za Ovna, pred Lavom šansa za novu ljubav, problemi sa sinusima za Strelca
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN 

POSAO: Želite da se više posvetite poslovima koji čekaju na vas kako biste mogli da ostvarite bolje rezultate na ovom polju. Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju posao. 

LJUBAV: Lepo vam je kada ste pored vašeg partnera i imate u planu da mu predložite zajednički život uskoro. Možete da očekujete pozitivnu priliku za neko novo iznenađenje. 

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva i podložmni ste problemima sa nogama i kostima. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme pa se posavetujte sa lekarom. 

BIK 

POSAO: Ambiciozni ste i želite svima da pokažete da ste spremni da se trudite na poslovnom planu kako biste dogurali daleko. Možete da očekujete povoljan period na ovom polju. 

LJUBAV: Preterana sumnjičavost sa vaše strane može na neki način da udalji voljenu osobu od vas. Važno je da budete spremni da o nekim stvarima racionalnije razgovarate. 

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju i možeze zbog toga imati lošiju situaciju na polju zdravlja. Očekuje vas period koji vam donosi neke nestabilnosti na ovom planu. 

BLIZANCI 

POSAO: Želeli biste da napravite dobru atmosferu u poslovnom okruženju ali vam to ne polazi uvek za rukom. Moguće je da često imate utisak kako vam dosta toga ne ide od ruke. 

LJUBAV: Težite emotivnom skladu i želite da sa voljenom osobom ostvarite dobar odnos. Ipak, niste uvek spremni da radite sve po njegovom. Zahtevate neku vrstu kompromisa. 

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi i možete da budete podložni problemima sa zdravlem zbog toga. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči. 

RAK 

POSAO: Ne odustajete od svojih ciljeva i važno vam je da na polju posla ostvarite tačno ono što ste sebi zacrtali. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju. 

LJUBAV: Ne očekuju vas nova dešavanja kada je u pitanju emotivno polje. Trenutna faza vam nije preterano povoljna za polje ljubavi. Moguće je neko manje razočarenje kod vas. 

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv i možete da budete skloni određenim tegobama kada je u pitanju varenje. Potrudite se da vodite više računa o svojoj ishrani u narednom periodu. 

HOROSKOP ZA SREDU, 3. MAJ Prijatno iznenađenje za Ovna, pred Lavom šansa za novu ljubav, problemi sa sinusima za Strelca

Foto: Shutterstock

 

LAV 

POSAO: Možete da očekujete promene u vašem poslovnom okruženju. Dosta novih dešavanja bi u nekom trenutku moglo da vas zbuni. Važno je da ostanete dosledni svojim ambicijama. 

LJUBAV: Pred vama je šansa za novu ljubav. Prepustite se lepim osećanjima i nećete se pokajati. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju u narednom periodu. 

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna i važno je da se potrudite da nađete više vremena za odmor u narednom periodu. Pred vama je dosta nekih komplikacija. 

DEVICA 

POSAO: Možete da računate na pozitivne promene kada je u pitanju vaše polje posla. Stvari vam idu na ruku. Pred vama je povoljan tok događaja kojim ćete biti zadovoljni. 

LJUBAV: Moguće je da se nalazite pred nekom novom važnom odlukom po pitanju emotivne veze u kojoj se nalazite. Niste sigurni na koju stranu da prelomite na ovom polju. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne očekuju vas problemi sa zdravljem. Možete generalno da očekujete period u kojem ćete biti jaki, energični, vitalni i dobro raspoloženi. 

VAGA 

POSAO: Potrudite se da kontrolišete svoje reakcije na negativne poslovne okolnosti jer mnogo toga zavisi od načina na koji ćete se postaviti. U svojim rukama držite svoju sudbinu. 

LJUBAV: Razmšljate o osobi do koje vam je stalo i želite da joj priredite neko lepo iznenađenje. Možete da očekujete da ćete imati lep i romantičan dan ako se samo malo potrudite. 

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti kako biste mogli da imate bolje stanje na polju zdravlja. Jako je važno da vam organizam bude dovoljno hidriran. 

HOROSKOP ZA SREDU, 3. MAJ Prijatno iznenađenje za Ovna, pred Lavom šansa za novu ljubav, problemi sa sinusima za Strelca

Foto; iStock-Getty-Images

 

ŠKORPIJA 

POSAO: Očekuje vas faza koja donosi poslovne promene. Spremni ste da pokažete inicijativu ka daljem napredovanju. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena. 

LJUBAV: Očekuje vas prilika za početak veze koja bi mogla da bude na neki način nestabilna ili će se održavati na daljinu. Pred vama je dosta ozazova i turbulencija na ljubavnom polju. 

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe. U narednom periodu u većoj meri možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Povedite više računa o svojim navikama. 

STRELAC 

POSAO: Razmišljate o mogućnosti da dođete do drugačijeg radnog mesta. Smatrate da su vam promene u narednom periodu neophodne i želite da uradite nešto po tom pitanju. 

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način neiskrena prema vama. Pazite kome poklanjate svoje poverenje. Očekuje vas dosta turbulencija na polju ljubavi. 

ZDRAVLJE: Mogući su hronični problemi sa sinusima. Očekuje vas period u kojem bi polje zdravlja na neki način moglo da vam bude ugroženo. Idite redovno kod lekara. 

JARAC 

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu kao i priliku da dođete do dobrih rezultata na ovom polju. Pred vama je dobar dan za ostvarenje planova. 

LJUBAV: Polako shvatate da je vreme da se stavi tačka na ljubavni odnos koji vam je do sada nanosio samo bol. Moguće je da nećete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. 

ZDRAVLJE: Veoma dobro zdravlje vas očekuje u narednom periodu. Ne biste trebali da očekujete probleme. Uživajte u dobrom danu okruženi onima koje volite. 

VODOLIJA 

POSAO: Rešili ste da preuzmete odgovornost na poslovnom planu i da se maksimalno posvetite budućem napredovanju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. 

LJUBAV: Možete da se nadate dobroj atmosferi sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan period ako planirate brak. Potrudite se da na ovom polju ostvarite harmonične odnose. 

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa venama. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama sa cirkulacijom. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas brine i muči. 

RIBE 

POSAO: Vreme je da se posvetite ostvarenju bolje komunikacije sa poslovnim okruženjem. Tako nešto vam je jako važno za dalji napredak na ovom polju. 

LJUBAV: Pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom imati prilično nestabilan odnos. Moguće je da ste ponekad opterećeni problemima koji vas prate iz prošlosti. 

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju i možete imati probleme zbog toga. Važno je da povedete računa o ishrani. Potrudite se da menjate loše navike na ovom polju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading