ASTROLOZI PREDVIĐAJU STRAVIČAN KRAJ "ZADRUGE 6" Maja bi mogla plati životom vezu s Zvezdanom
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Novi ljubavni četverougao u ''Zadruzi 6'' danima drma region, pa su tako postali i predmet interesovanja astrologa. Najpre je Zvezdan Slavnić ostavio suprugu Anu Ćurčić zbog zbog 20 godina mlađe Anđele Đuričić, a nedugo zatim raskinuo sa zadrugarkom iz Crne Gore zbog veteranke Maje Marinović, pitanje je u kom će pravcu nastaviti da se razvija ova ljubavna zavrzlama u "Beloj kući". 

Sudeći po astrološkim prognozama čeka ih jeziva sudbina.

"Karmičke veze su najgore, tu vas osoba manipuliše i ostavi na kraju", rekla je Ružica Kralj, astrolog.

"Horskopski znaci poput njihovih, Ana je Vaga, a Zvezdan Škorpija, teško opstaju u braku. Jeste on nju voleo, ali ne više. Ona uništava čoveka koji je našao svoju sreću. Ona je ponizila sama sebe, a njih dvoje nikada neće biti zajedno. Njoj je sa razlogom Bog dao da on one, i nek bude srećna zbog toga. Ima tu ljubavi za nju, samo lagano", dodala je Ružica.

Kakva budućnost očekuje mladu Crnogorku

"Trenutno stanje se izuzetno loše odražava na njeno mentalno zdravlje, a samo lekovi za smirenje joj neće biti dovoljni da ovo prevaziđe. Predstoji joj boravak u psihijatrijskoj bolnici jer je neophodno da bude pod svakodnevnom lekarskom kontrolom. Njen horoskopski znak Devica je tera da se stalno vraća u prošlost i da analizira svaki detalj odnosa sa Zvezdanom, što će je na kraju i koštati zdravlja", predviđa astrolog.

Mnogi protumačili da je Maja vezom sa Zvezdanom povukla rijaliti potez kojim želi da se vrati u centar dešavanja, ali kako kaže astrolog postoji bojazan da bi lepa zadrugarka mogla da se suoči sa fatalnim posledicama.

"Zvezdan ne trpi kada žene ne poštuju njegov autoritet, a u odnosu sa Majom to će mu se i te kako desiti. Na sve načine ona će se truditi da bude u centru pažnje, budući da je Blizanac, a u podznaku je Lav, što nosi naglašenu egocentričnu crtu kod nje. Zvezdan će, ipak, postati potpuno lud za Majom, te neće moći da prekine tu vezu. Njihov raskid će biti veoma napet, do te mere da ishod može da bude katastrofalan. Maja bi čak mogla i da plati životom vezu s Zvezdanom", šokirao je astrolog.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading