LENJOST IM JE DRUGO IME: Horoskopski znakovi koji ne podnose rad
Foto: Shutterstock

Ribe

Ljudi rođeni u znaku Ribe poznati su po svojoj dubokoj mašti i kreativnosti. To može dovesti do preteranog sanjarenja. Zbog toga Ribe postaju apatične i gube inicijativu čak i za svakodnevne zadatke. Ribama je potrebna usredsređenost i motivacija, ali ćeto će dati prioritet željama u odnosu na potencijalni posao ili odgovornost.  Odugovlačenje možete sprečiti time što ćete se dovoljno naspavati, otići u banji ili biti u prirodi. Takođe, pokušajte da dodate kreativnost svakom dosadnom poslu.

Strelac

Strelčevi mogu biti strastveni, ali neodgovorni. Imaju mnogo energije, ali retko mogu da koncentrišu energiju  i da ostvare ideje. Radije samo razmišljaju o mogućnostima i ne preduzimaju ništa. Za Strelce je veoma važno da uhvate misli i pokušaju da ih pretvore u akcioni plan korak po korak i da ne očekuju neverovatno brze rezultate. Takođe je veoma važno da verujete u svoju stručnost i ne upoređuju poduhvate sa onima koji su već dostigli vrhunce. To će vas dodatno demotivisati.

Bik

Bikovi su često zadovoljni kako stvari stoje i teško im je da dobiju dovoljno motivacije da promene i poboljšaju svoje živote. Činjenica je da Bikovi znaju kako da zarade, ali im visoke ambicije u karijeri brzo dosade. Slično je i sa sportom i početkom na novom poslu. Oni ne vole izlaz iz zone komfora, ali ako već mora da to uradi onda će očekivati udobnost u novoj promeni.

Devica

Device vole da analiziraju svaku situaciju u kojoj se nađu.Često odugovlače. ubeđujući sebe da će uskoro doći do nekog posla ili rezultata, ali nikada ne preuzimaju inicijativu. Predstavnici ovog znaka mogu da se udube u detalje do te mere da izgube energiju za bilo kakvu akciju. Motivacija za Device jeste briga o zdravlju na putu ka idealnom izgledu.

Blizanci

Ovaj znak je poznat po svojoj kreativnosti i živahnom načinu razmišljanja, ali im je takođe teško da se konccentrišu na samo jedan zadatak. Zbog toga Blizanci lako gube interesovanje za jednu stvar i prelaze na drugu. Tada postaje prilično teško postići rezultata u bilo kom poslu. Oni više vole da se opuste i uživaju u čitanju, gledanju filmova i kompjuterskim igricama. Spasa od lenjosti vam je u pronalaženju prizemljenog partnera jer ovaj znak odlično funkcioniše u partnerstvu.

Vodolija

Ovaj znak više voli da razmišlja i beskrajno raspravlja o idejama pre nego što vidi da se ostvaruju. Skoro je nemoguće naterati Vodoliju da se bavi poslom koji mu nije zanimljiv. Za njih je važno da prepoznaju svoje genijalnost, ali i da prihvate da je njihovoj okolini teško da ih prati. Motivacija će se javiti ako su u pitanju interesantne aktivnosti poput istraživanja ili inovacija.

Dakle, ako vam smeta vaša lenjost, postoji način da se izborite sa njom. Pronađite nešto zanimljivo u onome što radite i motivacija će naići. Međutim, ako vam lenjost ne stvara problema, onda uživajte bez brige.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading